Inici VINARÒS Vinaròs millorarà l’asfalt de les vies urbanes de la Costa Nord, Sud...

Vinaròs millorarà l’asfalt de les vies urbanes de la Costa Nord, Sud i zona de l’ermita

135

Des de la Regidoria s’han iniciat les tramitacions corresponents per a executar les feines de renovació de pavimentació en les properes setmanes

L’Ajuntament de Vinaròs, a través de la Regidoria d’Obres i Serveis encapçalada per Carmen Morellà, millorarà en les properes setmanes les vies urbanes de la Costa Nord, Sud i zona de l’ermita. En concret, realitzarà feines de fresat amb aglomerat als carrers Donzella, des de la colònia Nofre fins a Saldonar, i Puntal H, així com a un tram de l’avinguda de Pau Béjar, proper a la cala Fondo de Bola, i també a la zona de Casetes de Volta. L’empresa BECSA serà l’encarregada d’executar els treballs amb una inversió aproximada de 48.000€, que suposarà renovar més de 5.600m2 de superfície.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha destacat que “aquestes feines es complementaran amb altres actuacions que en els propers mesos es realitzaran en altres carrers del municipi”. Segons insistia cada any des de la Regidoria es fa un pla d’actuacions on es prioritzen els vials més malmesos i amb major afluència de trànsit.

Paral·lelament, s’ha sol·licitat a Conselleria una subvenció per a l’asfalt amb aglomerat semi fred de prop de 6 km de carreteres dintre del terme municipal. Aquestes feines donaran continuïtat a les obres de millora que es van iniciar l’any passat al camí Cabanils. En aquest cas, el projecte ascendirà fins als 148.000€, per actuar en 3 quilòmetres d’aquest vial, amb una amplada de 6,5 metres per tal de millorar la seguretat viària per als conductors, al mateix temps de garantir que el camí actue com a tallafocs, tal com es recull en el pla de prevenció d’incendis.

Article anteriorCORONAVIRUS: S’estabilitzen els nous casos a Benicarló però agumenten a Vinaròs i es frenen a Peníscola.
Article següentCàlig entra a formar part de l’Associació ‘Terres del Maestrat, Ànima Interior’