Inici VINARÒS Vinaròs inverteix prop de 275.000€ en la reparació de camins i infraestructures...

Vinaròs inverteix prop de 275.000€ en la reparació de camins i infraestructures rurals

81

L’Ajuntament de Vinaròs ha invertit en els últims dos mesos prop de 275.000€ per a reparar les destrosses que va ocasionar la intensa precipitació de principis de setembre, en especial als camins i infraestructures rurals. La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, ha destacat que amb aquestes feines gairebé el 90% del terme municipal és transitable, llevat del camí que transcorre paral·lel a la via del tren, que en breu s’iniciarà la seua reparació”.

La regidora ha posat en valor la ràpida resposta de la Diputació de Castelló i del Consorci de Bombers a l’hora de cedir recursos propis per col·laborar amb la Brigada Municipal durant les feines de reparació dels camins.

En aquest sentit, Morella comentava que els últims dos mesos, el personal de la Brigada Municipal ha treballat amb recursos propis per adequar les infraestructures malmeses després del capítol de pluges torrencials. A més, s’ha efectuat la contractació de diverses empreses d’obra, s’ha fet moviment de terres, asfaltat i altres tasques per un import aproximat de 275.000 euros.

Les principals feines han consistit en la retirada de residus i moviments de terres en els camins Rosell, Melilles, Xivert, Barbiguera i Canet, entre altres. També s’han fet actuacions d’obra, a la plataforma de formigó del camí Racons o reparacions d’estructures a la passera del camí Vell d’Alcanar. Paral·lelament, s’han realitzat treballs d’adequació en diversos punts, com ara el camí de la Fusta, entre el pont roig i el pou de Crispí, i s’ha actuat amb asfalt en doble reg en el camí Alcala de Xivert i barranc Barbiguera fins planta terrestres del Castor.

A més, en breu s’iniciaran també les feines de reparació per part de l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències, amb previsió que puguen continuar durant el 2022.

Per acabar, Morellà indicava que “s’han doblat els esforços durant aquests dos mesos, per tal de permetre una recollida de la clementina òptima” i agraïa la col·laboració i paciència dels usuaris durant l’execució de les feines.

Article anteriorPeñíscola solicita a Generalitat mejoras en sus instalaciones de las playas
Article següentACTUALITAT CORONAVIRUS: Es quasi tripliquen els nous casos a Vinaròs i dupliquen a Peníscola mentre continuen baixant a Benicarló. Fort brot a Morella amb 13 infectats