Inici VINARÒS Vinaròs donarà a conèixer els seus atractius a FITUR

Vinaròs donarà a conèixer els seus atractius a FITUR

121

El  municipi comptarà amb un espai promocional propi dintre de la Comunitat Valenciana per atendre al públic de Madrid, a més dels professionals del sector

Aquest dimecres 24 de gener comença una nova edició de la Fira Internacional de Turisme, FITUR a Madrid. Vinaròs tornarà a estar present en aquesta fira tan important i per tal de traure el màxim profit a l’esdeveniment, amb una agenda de treball farcida de reunions i presentacions amb l’objectiu de donar a conéixer l’oferta turística de la destinació.

Dintre de les accions previstes es mantindran reunions amb administracions públiques, empreses i altres operadors turístics amb la finalitat d’atraure l’atenció i l’interés de la destinació de Vinaròs. D’altra banda, també es faran trobades amb operadors tecnològics i consultores turístiques amb la motivació principal que puguen col·laborar amb el destí en la dinamització turística. Així mateix, Vinaròs també participarà en una taula rodona per explicar l’experiència en la gestió de turisme gastronòmic i també assistirà a Assemblea anual del club de producte de Saborea España.

Per al cap de setmana FITUR s’obrirà al públic en general, en aquest cas, es donarà a conéixer els principals atractius de Vinaròs amb el sol i platja, la gastronomia i la natural, ideal per als visitants que busquen tant el turisme esportiu com el familiar. Les festes, i en especial el Carnaval, també estaran presents amb la presentació de l’edició del 2024 que es farà dissabte per part d’una delegació de la Comissió Organitzadora del Carnaval, amb el suport de Turisme.

La regidora de l’àrea, Mercedes García, ha destacat que “durant l’assistència a FITUR es treballarà de forma intensa amb reunions i trobades amb empreses especialitzades i operadors, amb la finalitat de crear noves col·laboracions que ajuden a crear noves experiències turistes per a fer de Vinaròs una destinació més competitiva”. Així mateix, assenyalava que també es promocionarà entre el públic madrileny, lleonés i manxec els principals atractius que ofereix la ciutat durant tot l’any.