Inici BENICARLÓ L’Ajuntament de Benicarló aprova les subvencions per a les Falles

L’Ajuntament de Benicarló aprova les subvencions per a les Falles

81

Les Falles podran accedir a les subvencions abans del mes de març. La suma total per a la Junta Local Fallera i per a les entitats és de 118.500 euros

El Ple de l’Ajuntament de Benicarló ha aprovat en sessió extraordinària l’autorització per a la concessió de les subvencions a les falles, amb l’objectiu que tant la Junta Local Fallera com les 14 comissions puguen accedir a l’import de la subvenció abans del mes de març.

La regidora d’Hisenda, Arantxa García, ha assenyalat que «coneixent la situació econòmica de les entitats falleres, hem volgut accelerar al màxim l’aprovació de la subvenció per a què puguen disposar dels diners abans del mes de març».

Garcia ha recordat que «les Falles de Benicarló són Festa d’Interés Turístic Autonòmic i, a més, són  Patrimoni de la Humanitat declarades per la UNESCO» i ha afegit que «des d’aquest equip de govern donem el màxim suport a les Falles i reconeixem l’important impacte econòmic i social que tenen a tots en els sectors productius de Benicarló».

Aquest any, la subvenció destinada a les falles sumarà un total de 118.500 euros: 4.300 euros per a cadascuna de les 14 comissions i 58.300 euros per a la Junta Local Fallera.