Inici VINARÒS Vinaròs celebrarà demà, 25 d’octubre, el Dia del Comerç Local

Vinaròs celebrarà demà, 25 d’octubre, el Dia del Comerç Local

338

Es tracta d’una iniciativa impulsada per la Generalitat Valenciana amb l’objectiu de donar el màxim suport possible als establiments de proximitat

Vinaròs s’afegirà per segon any consecutiu a la celebració Dia del Comerç Local per donar suport a aquest sector econòmic tan important al nostre municipi. Les persones que realitzen les compres durant els propers dies rebran com a obsequi bosses de tela i calendaris de promoció del comerç local. Així mateix,  el dissabte 29 d’octubre l’associació de comerços Centre Viu ha preparat una jornada especial amb sorpreses.

La regidora de l’àrea, Paula Cerdà, ha destacat que des de l’Ajuntament sempre es donarà suport a les iniciatives que suposen impulsar i promocionar el sector comercial del municipi. En aquest sentit, assenyalava que “es tracta d’un dels motors econòmics més importants de Vinaròs que genera el 24% dels  llocs de treball, amb 767 comerços censats”.

Per acabar, Cerdà insistia que “el centre comercial de Vinaròs disposa d’una gran varietat de productes amb molt bona qualitat i amb l’atenció personalitzada que sempre ofereix el comerç de proximitat”.