Inici VINARÒS Vinaròs celebrarà del 8 al 10 de desembre la Fira Lluís Santapau

Vinaròs celebrarà del 8 al 10 de desembre la Fira Lluís Santapau

150

Paradetes amb xocolate, visites guiades i tallers per crear xocolate formaran part de la programació per a recordar el passat més dolç del municipi

La plaça Parroquial acollirà del 8 al 10 de desembre una nova edició de la Fira Lluís Santapau amb la participació d’artesans del xocolate i dels dolços tradicionals del Nadal. L’horari de la mostra serà tots els dies de 10:00h a 13:30h i de 17:00h a 20:30h, a més, s’inclourà una programació especial amb visites guiades, tallers de cuina infantil i un photocall per compartir a les xarxes.

El regidor de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, Marc Albella, ha destacat que “la Fira de Lluís Santapau s’ha consolidat com una cita imprescindible per al Nadal amb l’assistència de centenars de persones en cada edició, que aprofiten per a comprar els tradicionals dolços nadalencs fets de forma artesanal”. En aquest sentit, convidava tots els veïns de la comarca a apropar-se durant el pont del 8 de desembre a Vinaròs per gaudir de la mostra i de les activitats que s’han preparat.

Pel que fa a la programació, es farà la visita guiada “Vinaròs i el xocolate: una història deliciosa”, divendres i dissabte a les 17:00h.            Per a participar cal realitzar una reserva prèvia al web https://turisme.vinaros.es.

D’altra banda, també s’oferirà, per dissabte a les 19:00h, la xerrada sobre l’origen del cacau “La Garrofa i La Xocolata” per part del professor de cuina, Marc Casanova, que també inclourà una petita degustació. En relació als tallers de cuina infantil, es faran dissabte i diumenge a les 11:00h, impartits també pel cuiner Casanova. Cal destacar que aquestes dues activitats són gratuïtes sense necessitat de reserva prèvia.