Inici VINARÒS Vinaròs acull la segona reunió del Grup de contrast en el marc...

Vinaròs acull la segona reunió del Grup de contrast en el marc del Model d’Innovació Sostenible d’Experiències Agroturístiques de SEGITTUR

79

L’objectiu de la trobada era impulsar i crear noves experiències turístiques basades en el sector primari

El Centre del Coneixement del Vinalab ha acollit la segona reunió del Grup de contrast emmarcat en el Model d’Innovació Sostenible d’Experiències Agroturístiques impulsat per la Secretaria d’Estat de Turisme, a través de SEGITTUR. Cal destacar que en aquesta segona trobada van participar els mateixos membres de la primera reunió,  gestors de destí i actors locals vinculats al turisme i al sector primari.

La reunió va servir per a traslladar als presents, com a membres del Grup de contrast, l’estat en el qual es troba el projecte i per a compartir amb ells el Pla d’Impuls a la Creació d’Experiències Agroturístiques a Vinaròs, document que ha desenvolupat SEGITTUR, fruit del treball realitzat amb els membres del Grup de contrast i amb els productors.

La regidora de Turisme, Mercedes García, ha indicat que “el propòsit final del projecte és desenvolupar experiències agroturístiques que complementen, innoven i diversifiquen la proposta de valor dels destins aprofitant la relació entre el turisme i les activitats del sector primari”. En aquest sentit, assenyalava que les reunions són un important punt de suport i assessorament per a poder crear aquestes experiències, que ajuden a fer de Vinaròs una destinació més competitiva.