Inici VINARÒS L’Ajuntament de Vinaròs destinarà 35.000€ per al manteniment dels camins rurals

L’Ajuntament de Vinaròs destinarà 35.000€ per al manteniment dels camins rurals

84

Aquesta partida suposa un increment de 10.000€ en relació a la que es va aprovar en l’últim pressupost del 2022

El regidor d’Agricultura, Agustín Molinero, ha fet aquest matí una roda de premsa per informar a la ciutadania de les actuacions previstes dintre del Departament. Segons comentava una de les principals prioritats serà el manteniment i millora dels camins rurals amb la finalitat d’oferir una major seguretat viària als veïns que cada dia accedeixen a les seues finques o explotacions.

Molinero ha indicat que “dintre del nou pressupost, aprovat fa escassament unes tres setmanes, s’ha inclòs una partida de 35.000€ per al manteniment dels camins rurals, un increment de 10.000€ en relació a la inversió que es va destinar en els últims comptes del 2022”. Molinero ha lamentat les declaracions per part de la regidora del Partit Socialista, Carmen Morellà, que juntament amb l’exalcalde, Guillem Alsina, era la responsable del manteniment dels camins i que “ara exigeix al nou govern, que només porta tres mesos al capdavant de l’Ajuntament, realitzar la tasca que no van fer ells en vuit anys”.

En aquest sentit, Molinero ha destacat que “des de les Regidories d’Agricultura i Obres i Serveis i treballarem conjuntament per actuar de forma progressiva en tots els aquells camins que van quedar desatesos durant l’anterior legislatura”.

D’altra banda, Molinero també ha parlat del Consell Agrari Local i ha anunciat que “la intenció del nou equip de govern és convocar-lo al final de cada trimestre, fet que suposarà celebrar-ne quatre a l’any en comptes dels dos que es feien en l’anterior legislatura”. Segons comentava el proper Consell Agrari Local es farà a principis d’abril i insistia en què és important augmentar la periodicitat de les trobades per tal d’escoltar les demandes i reivindicacions del sector amb l’objectiu d’atendre millor les seues necessitats.

Per últim, el regidor ha detallat que per part de l’Ajuntament es treballa en els preparatius per a poder celebrar una nova edició de la Fira Agrícola per al 4 i 5 de maig. En aquest cas, comentava que ja s’han mantingut els primers contactes amb expositors i es treballa en la confecció de la programació, una tasca que es definirà durant el Consell Agrari Local previst per a principis del mes d’abril.