Inici PEÑÍSCOLA Peníscola participa aquest cap de setmana en la fira turística B-Travel de...

Peníscola participa aquest cap de setmana en la fira turística B-Travel de Barcelona

184

El turista procedent de la província de Barcelona suposa per a Peníscola el 14,5% del total d’arribades a la destinació, només per darrere del procedent de les províncies de Saragossa i Madrid

Peníscola i tota la seua oferta turística assisteix aquest cap de setmana al B-Travel, el Saló del Turisme que se celebra en la capital catalana.
Aquesta és “una de les cites obligades per a la promoció de Peníscola dins del mercat nacional”, així ho ha manifestat l’edil de Turisme, Ramón Simó, que s’ha desplaçat fins a Barcelona des d’on ja ha valorat el primer dia de fira com “molt productiu”.
Durant el cap de setmana l’oferta turística de Peníscola es vendrà en aquesta trobada del sector en una província que suposa el tercer mercat emissor nacional de turistes a la destinació amb el 14,5% de les arribades, després de les províncies de Saragossa o Madrid, segons les dades que llança l’INE respecte a la mobilitat turística el 2023.
Dada que ja sembla estar superant-se en el que portem de 2024, perquè la província de Barcelona en aquests primers mesos ja suposa més del 18% del total d’arribades a la destinació castellonenca.
La ciutat papal proposa al turista català aquests dies un recorregut per l’oferta cultural i gastronòmica de la ciutat, centrada fonamentalment en el segment familiar, així com les possibilitats de la nova aposta de la destinació, les experiències relacionades amb la Peníscola de Cinema.