Inici VINARÒS Vinaròs aconsegueix de nou tres Flors d’Honor pel projecte Viles en Flors

Vinaròs aconsegueix de nou tres Flors d’Honor pel projecte Viles en Flors

151

És un reconeixement a l’esforç realitzat per a millorar els espais verds i incrementar la sostenibilitat en la seua gestió

El parc de Ribalta de Castelló va acollir la setmana passada l’acte final de la VI Edició de Viles en Flors. Es tracta d’un programa anual promogut per l’Associació Professional de Flors, Plantes i Tecnologia Hortícola de la Comunitat Valenciana (ASFPLANT), que premia la millora i potenciació dels espais verds urbans, així com la seua gestió sostenible en els municipis valencians.

Durant l’estiu un jurat especialitzat va visitar cadascuna de les localitats que participen per a conèixer els seus treballs en la millora, potenciació i ampliació dels espais verds urbans, la seua gestió sostenible, a més d’iniciatives com l’educació ambiental per aconseguir la conscienciació ciutadana o la preservació dels entorns i paisatges.

Després de les corresponents valoracions el jurat ha decidit atorgar a Vinaròs tres Flors d’Honor en reconeixement a la tasca realitzada per part de la Regidoria d’Obres i Serveis, a través de la concessionària Cítrics Roquetes.

El regidor de l’àrea, Jordi Català, ha destacat que és el tercer any consecutiu que aconseguim tres Flors d’Honor, fet que demostra que la gestió que realitzem de les zones verdes és la correcta, amb el control biològic i elecció d’espècies autòctones, a més d’apostar per uns sistemes de reg eficients”. Segons afegia “en els pròxims mesos s’executarà el parc mediterrani de la desembocadura del riu Cervol, inclòs en les obres de la passarel·la, fet que ens permetrà incrementar aquests espais tan necessaris per al benestar dels vinarossencs”.