Inici VINARÒS Cultura presenta la nova temporada teatral de la tardor

Cultura presenta la nova temporada teatral de la tardor

238

Es tracta de nou obres de gran qualitat artística i escènica que combinaran humor per fer riure a l’espectador, però també un caire social per convidar a la reflexió

Aquest matí la regidora de Cultura, Paula Cerdà, acompanyada per la tècnica de l’àrea, Amparo Chaler, ha presentat la nova programació teatral per als mesos de setembre, octubre i novembre. Es tracta d’una agenda cultural, que una vegada més, aposta per la qualitat artística i escènica de totes les seues propostes, amb obres d’humor per a fer riure a l’espectador, però també de caire social per a reflexionar.

La regidora Cerdà comentava que “es podrà gaudir d’una selecció teatral de gran qualitat amb algunes obres que han estat reconegudes i premiades a nivell nacional”. Segons afegia les funcions tindran un preu assequible de 5€, amb descompte del 20% si es compra l’abonament de la temporada i també una reducció especial si es presenta el Carnet Jove.

Pel que fa a la programació, aquest diumenge s’oferirà a l’auditori municipal la primera obra amb Nimbes de la companyia Fil d’Arena, una proposta de dansa intergeneracional que de ben segur sorprendrà al públic. Per al 30 de setembre serà el torn del circ amb Latas de la companyia D’Click, en aquest cas, destacar que la representació es farà a la pèrgola del passeig de Colom, amb un espectacle d’equilibris impossible fets amb llaunes.

Al mes d’octubre continuarà la programació amb Qué Sabe nadie o les cançons de Penélope de la companyia La Peydro, una obra d’autoficció que reconstrueix la memòria familiar de l’autora i explora sobre els sentiments de la soledat. El diumenge 22 arribarà l’humor amb Estimats pares de la companyia Teatre Micalet, en aquest cas, una situació familiar còmica on els pares donaran una important notícia als fills que canviarà les seues vides. El mes d’octubre es tancarà amb El Moble de la companyia Albena Teatre, una obra sobre la delicada situació amorosa que travessa una parella, que combinarà humor i drama.

El mes de novembre començarà amb la proposta La Corporació de Crit companyia de teatre, una obra de sàtira política on els tres candidats a l’alcaldia faran l’impossible per aconseguir guanyar les eleccions. La programació continuarà amb Menina. Soy una puta obra de Velázquez de Proyecto Cultura Coproducció del Festival de Teatro Clásico de Cáceres, una proposta que tracta sobre el bullying i com la protagonista és capaç de fer-li front i donar la volta a la situació. Ja per al 19 de novembre serà el torn de El Mar: Visió d’uns nens que no l’han vist mai del Teatre Nacional de Catalunya, teatre poètic, documental i d’objectes basat en les relacions d’uns xiquets que no han vist mai el mar i del seu professor. Per últim, No soy una gitana de Teatro de Barrio tancarà la programació, un monòleg que desconstrueix la històrica imatge pública de les dones gitanes.

Els abonaments per gaudir de totes les obres amb una rebaixa especial del 20% ja es poden aconseguir a l’auditori municipal i a partir del 21 de setembre es posaran a la venda les entrades individuals amb el preu de 5€, amb descompte si es presenta el Carnet Jove.