Inici VINARÒS Aficionats taurins indignats pel retard en tornar els diners de la correguda...

Aficionats taurins indignats pel retard en tornar els diners de la correguda suspesa

464

La empresa encara no ha retornat els diners de la correguda suspesa de Morante de la Puebla 

Els aficionats taurins que van pagar les seues entrades per a veure la correguda per als destres Morante de la Puebla, Paco Ureña i el novillero Jorge Rivera, organitzada per l’empresa Montauro Espectaculos a Vinaròs, i que va ser finalment suspesa, encara no han obtingut la devolució de l’import de l’entrada.

Aquesta correguda va ser anunciada per a l’1 de maig, i va ser posposada després per al 4 de juny, però al final no es va fer, segons l’empresa “a causa d’un error administratiu”.

la empresa va emplaçar a la devolució de l’import de les entrades per als dies 27 i 28 de juny en les taquilles de la plaça de bous de Vinaròs. Però, segons han assegurat alguns usuaris, als pocs minuts l’empresari els va comunicar que s’havia quedat sense efectiu, i se’ls va emplaçar l’endemà.  La sorpresa que es van endur de nou els que van acudir per a obtindre la devolució va ser un comunicat en el qual es deia que “per motius aliens a l’empresa, canviem el 28 de juny pel dia 11 de juliol per a la devolució de l’import, a les 18.30 hores. Sentim les molèsties ocasionades”.  Centenars de persones podrien estar afectades, algunes d’elles d’altres poblacions.

Aficionat mostra indignat les seues entrades