Inici BENICARLÓ Tornem a l’Escola Oficial d’Idiomes!

Tornem a l’Escola Oficial d’Idiomes!

717

L’EOI el Maestrat, dirigida per Beatriz Lehmann i Molés, fou creada durant el curs 2018-19 per tal de poder oferir a la gent del nord un ensenyament d’idiomes amb una atenció més personalitzada. La nostra seu es troba a Vinaròs, a l’Avinguda Gil d’Atrossillo s/n, juntament amb l’IES Leopoldo Querol. Tot i que la seu està a Vinaròs, l’EOI el Maestrat compta amb dues seccions: Benicarló i Morella.

Des de la seva creació, l’EOI el Maestrat ha augmentat en un 20% el nombre d’alumnat i compta ja amb 500 alumnes que gaudeixen dels beneficis d’un ensenyament d’idiomes públic i de qualitat.

Els idiomes que s’imparteixen són l’anglès fins al nivell C2 i, de manera més reduïda, l’alemany i  el francès. Generalment les classes són de vesprada tot i que el curs passat ja es van començar a oferir classes també al matí.

Per què estudiar a l’EOI?

 • Estudiar amb nosaltres té molts beneficis i, de fet, els certificats de les Escoles Oficials d’Idiomes són els únics de tot l’Estat espanyol amb validesa oficial de caràcter no universitari quant a idiomes moderns.
 • Tenim els millors professors perquè creiem que són la clau per a l’èxit de l’aprenentatge. Els nostres professors estan altament qualificats amb molts anys d’experiència i entenen les necessitats i interessos dels alumnes.
 • Avui en dia, gràcies al Pla Bolonya (2009-10) ja és necessari acreditar el B1 per obtenir la titulació universitària i d’aquí ben poc demanaran el nivell B2 i el C1 per als Màsters Oficials.
 • Per tal de poder viatjar amb una mínima tranquil·litat pel que fa a l’idioma és requereix com a mínim un B1.
 • Si t’has de presentar a qualsevol oposició, acreditar nivells d’idiomes et donarà punts en la baremació.
 • Saber idiomes i poder acreditar i demostrar-ne el seu coneixement és clau a l’hora de millorar el teu CV i el teu estatus laboral.
 • Està demostrat que aprendre un idioma millora la memòria i la capacitat cognitiva, retarda l’Alzheimer i la demència i potència l’atenció i l’auto confiança.
 • Perquè no? El saber no ocupa lloc i mai és tard per aprendre un altre idioma. A més venir a l’EOI no és tan sols venir a classe, és molt més… Activitats culturals, festes, viatges!

Quant costa?

Al tractar-se d’un ensenyament públic el cost és molt reduït: aproximadament 90 euros/l’any.

Com m’hi apunto?

Hi ha dos períodes d’admissió:

 • 1er període d’admissió: del 3 al 14 de juliol
 • 2on període d’admissió: del 15 al 17 de setembre
 • Places vacants: a partir de l’octubre.

Com?

Accedeix a la nostra pàgina web http://mestreacasa.gva.es/web/eoimaestrat on hi tobareu tota la informació per fer les gestions de forma telemàtica.

A més, disposem d’un grup de difusió a l’aplicació ‘Telegram’ EOI el Maestrat on estem en contacte amb els nostres alumnes per informar de qualsevol canvi o informació d’interès comú.

No t’ho pensis més, vine i apuntat!

Article anteriorPaisatge natural municipal Serra del Puig (Vinaròs)
Article següentBenicarló repartirà mascaretes per als infants dimecres 17