Inici BENICARLÓ Benicarló repartirà mascaretes per als infants dimecres 17

Benicarló repartirà mascaretes per als infants dimecres 17

492

Dimecres 17 comença el repartiment de mascaretes per a la població infantil

Cada xiquet o xiqueta tindrà 2 mascaretes reutilitzables i hi haurà dos talles diferents en funció de la franja d’edat: de 3 a 7 anys i de 8 a 13 anys. Juntament amb les mascaretes s’entregarà un quadern per a què puguen passar una estona divertida i tindre un record de com estan vivint aquesta situació excepcional.

Del 17 al 23 de juny es farà el segon repartiment massiu de mascaretes a la població de Benicarló, en aquesta ocasió, per a la població infantil (de 3 a 13 anys). Després del primer repartiment per a la població adulta, que va finalitzar el passat 10 de juny amb 15.339 mascaretes distribuïdes, ara començarà el repartiment per als més menuts als següents punts de recollida: la Cambra Agrària, el Mucbe, la Biblioteca i la Brigada d’Obres i Serveis).

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, ha explicat que «després de comprovar que, amb el repartiment de les mascaretes per a persones adultes el sistema de repartiment ha funcionat a la perfecció, comencem ara amb les mascaretes infantils». Xaro Miralles ha detallat que «cada xiquet tindrà dos mascaretes i hi haurà dos talles de diferents, una per a la franja d’entre 3 i 7 anys i l’altra per a xiquets i xiquetes de 8 a 13 anys».

Per a recollir-les, serà necessari aportar un document identificatiu (DNI o NIE originals) i a cada persona se li podran entregar totes les mascaretes dels xiquets i xiquetes de la seua unitat familiar o d’alguna altra unitat familiar, sempre que presente la documentació necessària (DNI o NIE originals). Si alguna persona adulta no va poder recollir les mascaretes en el seu moment, també podrà fer-ho ara.

Un obsequi per a agrair el comportament dels més menuts

Juntament amb les mascaretes, els xiquets i xiquetes rebran un quadernet d’activitats editat per Aviva Benicarló per a què puguen passar una estona divertida i tindre un record de com estan vivint aquesta situació excepcional.

Amb aquest xicotet obsequi, l’Ajuntament de Benicarló vol donar l’enhorabona als benicarlandos i benicarlandes més menuts, pel seu comportament durant el període tan complicat que han viscut, en el qual han hagut de renunciar a coses tan bàsiques i quotidianes per a ells com sortir al carrer, anar a l’escola o trobar-se amb els amics i amigues o familiars.

La regidora de Serveis Lingüístics, Filo Agut, ha destacat que «per a l’Ajuntament, és una sort saber que el nostre futur estarà en mans d’aquests xiquets i xiquetes que han sabut estar a l’alçada de les circumstàncies i han superat amb nota tots i cadascun dels requeriments de les autoritats sanitàries».

Els quadernets es repartiran a l’alumnat de P3, P4, P5, 1r, 2n, 3r i fins a 4t de primària.

Article anteriorTornem a l’Escola Oficial d’Idiomes!
Article següentVinaròs controlarà les platges amb un dron