Inici BENICARLÓ L’Escola Oficial d’Idiomes el Maestrat obri de nou el curs 2019-2020

L’Escola Oficial d’Idiomes el Maestrat obri de nou el curs 2019-2020

1350

L’EOI el Maestrat entra en funcionament com a escola independent durant el curs 2018-19, tot i que anteriorment ja havia existit durant molts anys com aulari depenent de l’EOI de Castelló.

La nostra seu es troba a Vinaròs, a l’Avinguda Gil d’Atrossillo s/n, i, a part de la seu, l’EOI el Maestrat compta amb dues seccions: Benicarló i Morella. La secció de Benicarló funcionava ja des de fa anys com aulari de Castelló, a l’edifici de l’IES Joan Coromines, mentres que la secció de Morella entra en funcionament a partir del curs 2018/19 i es troba a l’IES Els Ports.

Després de molts anys reclamant la nostra escola, finalment la gent del nord l’ha aconseguit i podrà cursar anglès fins al nivell C1 i, de manera més reduïda, francès i alemany, pràcticament sense moure’s de casa i obtenint una titulació oficial.
Cal tenir molt present, a més, que a partir d’ara les gestions de matrícules, expedients i proves de certificació tindran lloc a Vinaròs i l’alumnat no haurà de desplaçar-se a Castelló.

Per què  estudiar a l’EOI?
Les Escoles Oficials d’Idiomes ofereixen un ensenyament d’idiomes públic i de qualitat , són institucions de titularitat pública i, en la Comunitat Valenciana, depenen de a Consellería d’Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Els certificats de les escoles oficials d’idiomes són els únics amb validesa oficial de tot l’Estat espanyol de caràcter no universitari quant a idiomes moderns.
– Donen punts en concursos de trasllats, de mèrits i oposicions.
– Acreditar un nivell B2 en anglès serà obligatori per a obtenir el títol universitari
– Ajuden a trobar treball i a millorar en l’àmbit laboral.

Si no et vas matricular als cursos oficials, ara s’obre el període d’inscripció a les Proves de Certificació, del 16 al 19 de setembre

Més informació a:
mestreacasa.gva.es/web/eoimaestrat