Inici VINARÒS Torna el públic a l’estadi de la ciutat esportiva de Vinaròs

Torna el públic a l’estadi de la ciutat esportiva de Vinaròs

220

La Ciutat Esportiva tornarà a obrir les portes al públic i des de l’Ajuntament es prega als seguidors respectar totes les normes sanitàries per a gaudir dels partits amb seguretat

El Vinaròs CF, amb el suport de l’Ajuntament, va fer ahir una roda de premsa per anunciar que aquest cap de setmana el públic podrà tornar a omplir la grada del camp de futbol. Gràcies a l’evolució favorable de la pandèmia els aficionats podran animar els jugadors i gaudir del partit contra el Càlig aquest diumenge a partir de les 11:30h.

El vicepresident del Vinaròs CF, Josep Compte, destacava que l’aforament màxim serà de 1.250 persones per tal de respectar les normes sanitàries establertes per la Generalitat Valenciana. En aquest sentit, insistia que es farà un control estricte de totes les mesures a l’hora d’accedir al camp i també durant el transcurs del partit, per a garantir que els aficionats puguen gaudir del matx amb seguretat. Així mateix, Compte demanava als seguidors accedir a l’estadi almenys mitja hora abans de l’inici del partit per a entrar de forma ordenada i evitar aglomeracions.

Per la seua banda, el president del Vinaròs CF, Víctor García, feia una crida als aficionats perquè aquest diumenge animen a l’equip, però perquè també donen suport econòmic al club amb donacions voluntàries. Segons comentava l’entitat travessa una situació financera complicada, agreujada per la pandèmia, i insistia que qualsevol donació serà ben rebuda.

El regidor d’Esports, José Chaler, assenyalava que des de l’Ajuntament sempre es donarà suport al Vinaròs CF i desitjava molta sort a l’equip de cara a la recta final de la lliga. D’altra banda, feia una crida al aficionats perquè “respecten de forma estricta totes les normes sanitàries, amb l’ús de la mascareta, el manteniment de la distància de seguretat i el rentat de mans, així com no fumar a la grada”. Segons comentava si es compleixen tots aquestes indicacions es podrà gaudir del partit amb seguretat.

Article anteriorACTUALITAT CORONAVIRUS. Descens lleu de nous casos al Maestrat: Es ‘neteja’ l’interior i s’estabilitzen els nous casos a les poblacions litorals
Article següentLa Policia Local de Benicarló intensificarà els controls durant aquest cap de setmana