Inici BENICARLÓ La Policia Local de Benicarló intensificarà els controls durant aquest cap de...

La Policia Local de Benicarló intensificarà els controls durant aquest cap de setmana

120

Es reforçarà la seguretat per a controlar el compliment de les mesures covid-19 i per a evitar el consum d’alcohol en la via pública, especialment en les zones amb més possibilitats d’acumular persones, com la zona de la costa. S’augmentarà el nombre de patrulles per torn i es reforçarà la vigilància a peu.

La Policia Local de Benicarló i la Guàrdia Civil col·laboraran en les tasques de vigilància d’aquest cap de setmana, el primer des que va finalitzar l’estat d’alarma. La coordinació entre les forces de seguretat té com a objectiu garantir el compliment de totes les mesures de seguretat i es produeix després de la reunió que el president de la Generalitat, Ximo Puig, va mantindre ahir amb els alcaldes i alcaldesses dels municipis turístics de la Comunitat Valenciana per tal de fixar criteris de cara a l’arribada de turistes procedents d’altres comunitats autònomes.

Tant la Policia Local com la Guàrdia Civil han acordat realitzar treballs conjunts divendres, dissabte i diumenge, augmentant els controls per a garantir el compliment de les mesures covid-19 i per a evitar el consum d’alcohol en la via pública, especialment en aquelles zones més susceptibles d’acumular persones, com la zona de la costa i les platges. Així, s’augmentarà el nombre de patrulles per torn i es forçarà també la vigilància a peu.

El regidor de Policia i Governació, Ilde Añó, ha assenyalat que «per a aquest cap de setmana esperem sobretot turisme de segona residència, procedent d’altres comunitats autònomes que fins ara no havien pogut desplaçar-se a Benicarló». «És per això que intensificarem els esforços per evitar acumulacions i vigilarem especialment el compliment de l’horari de mobilitat reduïda, que hem de recordar que comença a les 00.00 hores».

«Tot i que a Benicarló la incidència fa setmanes que està per baix dels 50 casos per 100.000 habitants —ha recordat el regidor—, la pandèmia no s’ha acabat i hem de procurar impedir qualsevol excés que puga provocar un empitjorament de les dades».

Per al mes de juny, l’Ajuntament valorarà convocar una Junta de Seguretat per a continuar coordinant els operatius de seguretat de cara als mesos d’estiu.