Inici BENICARLÓ Surt a exposició pública el projecte de protecció i recuperació de la...

Surt a exposició pública el projecte de protecció i recuperació de la costa Nord de Benicarló

220
plánol del projecte

El projecte preveu la construcció de tres espigons: dos a la desembocadura de la rambla de Cervera i un a la punta de Surrac. Les actuacions estan valorades en quasi 2 milions d’euros.

Al Butlletí Oficial de l’Estat del passat dissabte 8 apareix publicat l’anunci del Servei Provincial de Costes a través del qual se sotmet a informació pública el projecte de mesures de protecció i recuperació del tram de costa que va entre el port de Benicarló i el barranc d’Aiguadoliva, a més del corresponent Estudi d’Impacte Ambiental. Les actuacions estan valorades en 1.915.208,55 euros (IVA inclòs).

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, s’ha mostrat satisfeta perquè avance la tramitació del projecte i ha ressaltat que «aquesta era una de les nostres reclamacions per tal de regenerar la costa Nord».

Entre les mesures més destacades que s’incorporen al projecte per tal de protegir i recuperar la costa es troben la construcció de tres espigons: dos a la desembocadura de la rambla de Cervera i un a la punta de Surrac, a l’altura del camí de la Fossa del Pastor. A més, també s’ha previst el condicionament d’un mirador a la part final del tram, tocant al barranc d’Aiguadoliva.

Ara, el projecte estarà sotmès a informació pública durant un període de 30 dies hàbils, per tal que qualsevol persona el puga consultar.

Article anteriorConvocat el concurs de cartells per a la IX Fira de Sant Vicent i Dolços Tradicionals de Càlig
Article següentAmics de Vinaròs denuncia el deteriore de l’Arxiprestal