Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT Convocat el concurs de cartells per a la IX Fira de Sant...

Convocat el concurs de cartells per a la IX Fira de Sant Vicent i Dolços Tradicionals de Càlig

221
Cartell guanyador 2019

Es poden presentar les obres a esta convocatòria, que arriba a la seua cinquena edició, fins el 12 de març

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Càlig ja viu de ple els preparatius d’una nova edició de la Fira de Sant Vicent i Dolços Tradicionals, una cita que enguany acompleix el seu nové aniversari i que comença a calfar motors amb la cinquena edició del Concurs de Cartells per a il·lustrar la celebració.

Amb este concurs, es busca elegir la millor imatge per identificar la IX Fira de Sant Vicent i dolços tradicionals, que es celebrarà els dies 25 i 26 d’abril, i dur a terme la campanya de comunicació i difusió habitual. El premi per a la composició guanyadora serà de 90 euros, i les obres que opten al guardó, originals i inèdites, ja poden lliurar-se a l’Ajuntament de Càlig, de dilluns a divendres de 8 a 15 hores. El termini d’admissió finalitza el proper 12 de març.

El jurat que valorarà les propostes estarà format pels membres de la Comissió Informativa de Cultura de l’Ajuntament de Càlig i per representants de les associacions de la població, i tindrà en compte, a més de la concepció, la qualitat gràfica, plàstica, l’eficàcia comunicadora o informativa i les condicions de reproducció. El resultat del concurs es farà públic al març de 2020, i el participant premiat serà convocat a l’acte d’inauguració de la Fira, el 25 d’abril, on se li farà entrega del premi.

La tècnica o estil seran lliures, sempre que possibiliten la reproducció del treball en format cartell, així com el tema, que haurà de ser representatiu i estar relacionat amb els objectius especificats en l’objecte de la convocatòria. El guanyador cedirà la titularitat i els drets d’explotació de l’obra premiada en exclusiva al consistori calijó, i tal i com estipulen les bases, cada participant podrà presentar dos cartells com a màxim. Es poden consultar estes bases al web i a les xarxes socials municipals.

Article anteriorEls joves del Riu Sénia Benicarló decisius a la victoria en lliga absoluta d’escacs
Article següentSurt a exposició pública el projecte de protecció i recuperació de la costa Nord de Benicarló