Inici COMARQUES S’obrin les inscripcions per a la Marxa Senderista de Cervera

S’obrin les inscripcions per a la Marxa Senderista de Cervera

144

El pròxim dia 25 de febrer tindrà lloc un dels esdeveniments esportius més singulars a Cervera del Maestre. Amb aquest any ja son 19 les edicions de la tan consolidada Marxa Senderista, que cada any atrau a prop de 600 participants.

Organitzada pel Club Ciclista Cervera i amb recorregut del més variat al llarg del seu ampli terme municipal (camí, rambla, senders, assegadors, etc.), la marxa consta de dos rutes amb diferents nivells de dificultat: un recorregut curt de dificultat baixa, amb uns 14 kilòmetres de distància aproximadament, i un recorregut llarg de dificultat mitja amb uns 20 kilòmetres. Al llarg dels dos recorreguts hi ha diferents controls i avituallaments on  s’ofereix menjar i aigua als participants, i al final de la volta es celebra el gran dinar de germanor amb l’olleta típica cerverina.

Aquets any el traçat discorre pel sector sud-oest del terme de Cervera, en ple cor de la Serra Vall d’Àngel, on els participants podran gaudir d’unes fabuloses vistes i sobre tot endinsar-se en la natura a traves dels nous senders i camins de pota que s’han recuperat, netejat i habilitat per a l’ocasió. Com a novetat introduïda fa uns pocs anys, es dona la possibilitat a tot aquell inscrit de participar amb un “chip” per a l’obtenció d’un diploma participatiu amb el temps emprat sense distinció de categoria. Es recomana , això sí, portar calçat còmode i estar en bona forma física.

El límit d’inscripció finalitza el 19 de febrer. Es pot formalitzar la mateixa a la pàgina web www.hjcrono.es

 

+ info a la web www.clubciclistacervera.com