Inici BENICARLÓ S’obri la participació per als Premis Literaris Ciutat de Benicarló 2022

S’obri la participació per als Premis Literaris Ciutat de Benicarló 2022

545

El lliurament d’originals es farà de forma telemàtica, a través d’una plataforma electrònica. El cartell de l’edició 2022 és obra de l’artista Goyo Rodríguez

El regidor de Cultura, Pedro Manchón, i el cap de Comunicació d’Onada Edicions, Òscar París, han presentat una nova edició dels Premis Literaris Internacionals Ciutat de Benicarló que comencen amb la publicació de les bases que regulen les quatre modalitats de premis.

Una edició que continua en la línia de «l’excel·lència i de la bandera de la capitalitat cultural que defensem des de Benicarló», ha assenyalat el regidor, i en la qual, «continuem apostant pel lliurament d’originals a través d’una plataforma electrònica que ens permet agilitar tot el procés».

Pedro Manchón ha aprofitat l’anunci de la publicació de les bases dels Premis Literaris per a presentar el cartell que il·lustrarà aquesta nova edició, obra de l’artista Goyo Rodríguez, guanyador de la primera edició del Premi d’Àlbum Infantil Il·lustrat.

El regidor no ha passat per alt l’agraïment a les empreses patrocinadores IFF, Ineos Composites i Fundació Caixa Benicarló, «que han estat al nostre costat des del primer dia» i la col·laboració d’institucions com la Diputació de Castelló, la Universitat Jaume I o l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

Pel que fa a les categories, l’edició de 2022 dels Premis Literaris manté les mateixes modalitats: continua un any més el veterà Premi d’Àlbum Infantil Il·lustrat, que arriba a la novena edició, i segueixen el premi de Divulgació Científica i el premi de Cuina, Salut i Sostenibilitat. A més, també continua el premi de Narrativa Juvenil.

La setmana gran dels Premis Literaris començarà dilluns 21 de novembre amb l’anunci dels guanyadors i culminarà dissabte 26 de novembre amb la gala de lliurament.

Les obres es podran presentar fins al 15 de setembre únicament a través de la plataforma electrònica creada per a l’ocasió. Les persones interessades hauran d’enviar una sol·licitud d’inscripció al correu premisliteraris@benicarlo.org.

En la sol·licitud caldrà indicar les dades de l’autor/a (nom i cognoms, correu electrònic i nombre d’obres que presenta a cada modalitat) i les de l’obra a presentar (títol i modalitat).