Inici PEÑÍSCOLA El Consell Municipal d’Esports de Peníscola aprova posar el nom de Juan...

El Consell Municipal d’Esports de Peníscola aprova posar el nom de Juan Vizcarro al pavelló poliesportiu

276

El Consell Municipal d’Esports de Peníscola aprova posar el nom de Juan Vizcarro al pavelló poliesportiu

Aquest òrgan consultiu de participació es va reunir ahir i va confirmar, sense vots en contra, la proposta que va formular el mateix alcalde a través de la Regidoria d’Esports

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Peníscola va convocar ahir el consell municipal consultiu de la seua àrea amb l’objectiu de traslladar als consellers la proposta de nomenar al pavelló poliesportiu municipal Juan Vizcarro.

La votació de la proposta va tirar avant sense vots en contra, amb el suport de tots els grups polítics assistents i l’única abstenció del club de bàsquet local. El pròxim pas, tal com ha explicat la regidoria, és ratificar la proposta del Consell en el pròxim Ple municipal, tal com exigeix l’ordenança municipal d’honors i mèrits.

“Prompte podrem veure el nom del difunt president del Peñíscola Fútbol Sala en la façana del nostre pavelló, en agraïment a la seua aposta per l’esport d’elit, la seua perseverança i la seua determinació per conservar la il·lusió i els valors de l’esport d’alt nivell en el nostre municipi” ha valorat la regidora de l’àrea, Dolo Bayarri, recordant la sobtada defunció de Vizcarro el mes de gener passat.

L’alcalde, Andrés Martínez, va ser qui va posar sobre la taula després de tot just dos dies de la defunció de Vizcarro, la proposta d’honrar la seua trajectòria i contribució a l’esport en la localitat, i ha sigut en el primer consell consultiu convocat enguany en el qual s’ha tractat la proposta per a poder formalitzar la petició a l’òrgan col·legiat competent, que és el Ple.