Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT Santa Magdalena instal·la plaques fotovoltaiques en l’Edifici Social i Pavelló a través...

Santa Magdalena instal·la plaques fotovoltaiques en l’Edifici Social i Pavelló a través del DUS 5000

49

L’Ajuntament de Santa Magdalena, a través del Programa d’ajudes per a inversions a projectes singulars locals d’energia neta en municipis de repte demogràfic (PROGRAMA DUS 5000) en el marc del Programa de Regeneració i Repte Demogràfic del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència ha instal·lat panells d’energia fotovoltaica per a autoconsum, de manera tant l´Edifici Social com el pavelló poliesportiu, es nodriran de l’energia que generen a través dels seus propis panells solars. El cost de la instal·lació d’estes plaques és de 28.454,36€ i es finançarà a través d´aquest programa, sent l’empresa adjudicatària de la instal·lació, PSM Connect Systems S.L.

 En el cas de l’Edifici Social s’han instal·lat, aquesta mateixa setmana, un total de 12 plaques solars fotovoltaiques, mentres que en el pavelló poliesportiu s’han col·locat, altres 40 plaques, que permetran que el 80% de l’energia consumida procedisca de la que generen les plaques solars, la qual cosa suposarà un important estalvi energètic per a les arques municipals.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena de Pulpis, explica que: “una vegada instal·lades totes les plaques, tant en l’Edifici Social, com en el pavelló poliesportiu, procedirem, en breu, a realitzar la connexió, la qual cosa suposarà un important estalvi en el consum energètic de l’Ajuntament en aquestes dos instal·lacions municipals”.