Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT L’Ajuntament realitza el manteniment i adequació dels parcs infantils

L’Ajuntament realitza el manteniment i adequació dels parcs infantils

47

En concret s’actua en el parc de la plaça Blasco Ibáñez i al del Paratge dels Socors amb la reparació dels actes vandàlics i millora dels elements de joc

L’Ajuntament, a través d’una empresa especialitzada en parcs infantils, ha posat en marxa tasques de manteniment i adequació de les instal·lacions del municipi. D’una banda, els operaris treballen en el parc de la plaça Blasco Ibáñez amb la reparació dels danys ocasionats al tobogan per actes vandàlics, a més de canviar els seients dels balancins. En total suposarà una inversió de 2.000€ amb fons propis de l’Ajuntament.

Així mateix, per part de la Brigada Municipal es farà la reparació del terra de cautxú i el manteniment dels bancs ubicats a la mateixa plaça Blasco Ibáñez.

L’alcaldessa, Ernestina Borràs, ha lamentat els actes vandàlics, insistint que “aquest tipus de comportaments incívics perjudiquen a tots els veïns i veïnes, a més de suposar una despesa extra per a les arques municipals”. En aquest sentit, pregava respecte cap al mobiliari i les instal·lacions públiques perquè tots els calijons i calijones puguen gaudir d’uns serveis de qualitat.

D’altra banda, cal destacar que la setmana passada la Brigada Municipal va actuar al parc infantil del Paratge dels Socors amb tasques generals de manteniment de les instal·lacions i elements de joc.

Borràs assenyalava que és important realitzar l’arranjament dels parcs infantils per tal de garantir uns espais segurs per als xiquets i xiquetes.