Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT Sant Rafael impulsa la cura de les persones majors amb el nou...

Sant Rafael impulsa la cura de les persones majors amb el nou Servei de Promoció de l´Autonomia Personal

376

El consistori confirma l´espectacular acolliment d´aquest servei que promou també l´envelliment actiu en el poble

Giner: “Treballem per millorar la qualitat de vida de tots els veïns, i especialmente dels col·lectius més vulnerables”

 

Sant Rafael, 1 de octubre de 2020.- L’Ajuntament de Sant Rafael del Riu impulsa la cura de les persones majors del municipi amb l’activació del nou Servei de Promoció de l’Autonomia Personal, un servei subvencionat per la Diputació de Castelló i anteriorment conegut com a Unitat de Respir Familiar. El consistori ha confirmat hui, en el seu primer dia i coincidint amb la commemoració del Dia Internacional de les Persones Majors, l’espectacular acolliment d’aquest servei que fomenta la qualitat de vida de les persones majors amb la seua cura i també promou l’envelliment actiu i la conciliació de les famílies. Actualment són 12 les persones beneficiàries.

L’alcalde, Domingo Giner, ha explicat que “des de l’Ajuntament fomentem la millor qualitat de vida de tots els veïns, prestant especial atenció als col·lectius més vulnerables com són les persones més majors amb dependència. L’èxit que està tenint aquest servei ja des del seu primer dia de posada en marxa confirma la necessitat que teníem en Sant Rafael d’un lloc com aquest. Hui per fi es fa realitat, i agraïsc a totes les persones que amb el seu treball ho han fet possible”.

El Servei de Promoció de l’Autonomia Personal de Sant Rafael del Riu se situa en les dependències municipals del local per a persones majors, que ha sigut rehabilitat amb la condició de poder prestar el servei amb la màxima qualitat, i manté un horari inicial d’obertura d’11.00 a 13.00 hores de dilluns a divendres.