Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT L´Ajuntament de Sant Rafael del Riu destina 15.000€ de les seues festes...

L´Ajuntament de Sant Rafael del Riu destina 15.000€ de les seues festes a ajudar als afectats per la Covid-19

389

· L´Ajuntament ha programat més d´una desena d´activitats al costat de les associacions i col·lectius del poble

 · Giner: “Aplicarem protocols de prevenció sanitària per a fer compatibles els actes amb la màxima seguretat”

 

Sant Rafael, 14 de juliol de 2020.- L’Ajuntament de Sant Rafael del Riu destinarà 15.000 euros del pressupost municipal inicialment previst per a les seues Festes Majors a una línia d’ajudes directes a autònoms i aturats afectats per la crisi sanitària de la Covid-19. Amb motiu de la commemoració dijous que ve 16 de juliol de la patrona del municipi, la Mare de Déu del Carme, el consistori ha organitzat un programa d’actes en col·laboració amb les associacions i col·lectius del poble adaptant la seua celebració a tots els protocols de prevenció anti Covid-19.

L’alcalde de Sant Rafael, Domingo Giner, ha explicat que “som molt conscients de les dificultats econòmiques que està generant per a molts autònoms i famílies del nostre poble la Covid-19. D’acord amb aqueixa realitat, hem adaptat la programació festiva a les circumstàncies actuals, amb un programa molt més humil, que pretén commemorar la nostra tradició fent-lo totalment compatible amb la màxima prevenció”.
En aqueix sentit, Giner ha assegurat que “aplicarem tots els protocols de prevenció sanitària per a fer possible el desenvolupament de tots els actes amb la màxima seguretat”.

 

Unes festes adaptades a la nova realitat

Sant Rafael del Riu commemorarà les seues Festes Majors en honor a la Mare de Déu del Carme del 16 al 20 de juliol compaginant l’organització d’activitats amb la màxima prevenció anti Covid-19. Així, l’Ajuntament de Sant Rafael en coordinació amb les associacions i col·lectius del municipi, impulsa un complet programa d’actes amb més d’una desena de propostes culturals, religioses i lúdiques que reten homenatge a les tradicions del municipi amb motiu d’una data tan assenyalada com és el dia de la seua patrona el pròxim 16 de juliol.

Serà el primer dia d’actes que començarà a les 12.00 hores amb la missa i ofrena de flors a la Verge del Carme i a continuació processó. A la vesprada, a les 20.00 hores hi haurà ballada popular i a les 22.00 hores cinema popular al pati dels jubilats. Altres activitats com la tirada de birles, una exposició de dibuixos al llapis de Javier Pérez Santos, activitats infantils i una revista musical completaran aquest original programa de festes majors adaptat a la situació actual de prevenció de rebrots de la malaltia.

Article anteriorEl Vi Carlon es promociona amb activitats i turisme d’experiència
Article següentFinalitzen a Peníscola i les Coves obres del pla ‘Som Ceràmica’