Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT L´Ajuntament de Sant Rafael del Riu concedeix ajudes econòmiques a 13 persones...

L´Ajuntament de Sant Rafael del Riu concedeix ajudes econòmiques a 13 persones afectades per la Covid-19

269

L´Ajuntament de Sant Rafael del Riu concedeix ajudes econòmiques a 13 persones afectades per la Covid-19

  • Es tracta d’autònoms i veïns que s’han quedat sense treball per culpa de la crisi provocada per la pandèmia

 

  • Domingo Giner: “Volem que els veïns que pitjor ho estan passant per aquesta crisi sàpiguen que no estan solos”

 

Sant Rafael, 15 novembre de 2020.- L’Ajuntament de Sant Rafel del Riu ha pagat ja les ajudes econòmiques que ha concedit a 13 veïns del municipi que s’han vist perjudicats per la crisi sanitària i econòmica de la Covid-19. L’alcalde va aprovar al juliol una línia d’ajudes directes a autònoms i aturats a conseqüència de la pandèmia, amb càrrec a part del pressupost previst per a Festes.

La Comissió de Baremació formada per l’alcalde, Domingo Giner, la tinenta d’alcalde, Salomé Alemán, la regidor María Lourdes Cuartiella, l’Agent d’Ocupació i Desenvolupament Local, Cristina Matamoros, i la secretària-interventora, Nagore Cid, és la que ha aprovat aquestes 13 ajudes d’entre les 15 sol·licituds presentades per veïns de Sant Rafael.

Domingo Giner ha assegurat que “volem que els veïns que pitjor ho estan passant en aquesta crisi sàpiguen que no estan solos. Encara que sabem que les ajudes que hem aprovat no els serviran per a resoldre tots els seus problemes, sí que suposen un alleujament i des de l’Ajuntament de Sant Rafael no deixem de prendre mesures per a pal·liar els greus efectes que està provocant aquesta crisi”.

D’aquestes ajudes per a 13 veïns del poble, sis han estat per a persones desocupades que van entrar en ERTE, arran de la declaració de l’estat d’alarma, per import de 200 euros cadascuna; altres quatre han estat per a a persones desocupades que van entrar en ERE o van sofrir un acomiadament del seu lloc de treball arran de la declaració de l’estat d’alarma, per import de 300 euros cadascuna; mentre que s’han concedit altres tres ajudes a PIME’s i treballadors autonómos que es van veure afectats pel Reial decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es va declarar l’estat d’alarma, per import de 800 euros cadascuna.

L’alcalde de Sant Rafael ha agilitat al màxim aquest procés de concessió d’ajudes ja que, una vegada adjudicades la setmana passada, a penes set dies després ja s’ha pagat els diners a tots els beneficiaris.

Article anteriorFora del Forat: grafitis d’originalitat (mega-galeria)
Article següentL”Asociación de los Pueblos más Bonitos de España’ es reunirà a Peníscola a la primavera