Inici COMARQUES BAIX MAESTRAT Sant Rafael estudia imposar sancions per no recollir els excrements canins de...

Sant Rafael estudia imposar sancions per no recollir els excrements canins de la via pública

125

L’Ajuntament de Sant Rafael ha reforçat la neteja al carrer Sant Josep i voltants atenent així les queixes veïnals per la quantitat d’excrements canins que es depositen en aquest vial.

Des de l’Ajuntament es fa una crida a la responsabilitat dels amos d’animals domèstics perquè recullen els excrements de la via pública. De no corregir-se aquest tipus de comportaments, el consistori estudiarà mesures sancionadores tal com ha anunciat el seu alcalde, Domingo Giner.

“Demanem a tots els veïns responsabilitat a l’hora de tindre animals domèstics. Entre tots hem de mantindre la via pública en les millors condicions, sempre, i especialment en els temps que vivim en els que estem demanant a la població la màxima higiene per a previndre la Covid-19. Esperem que aquest missatge tinga efecte entre aquests propietaris d’animals i es corregisca aquesta conducta que perjudica la resta de veïns”, ha indicat el primer edil.

Article anteriorVinaròs obre la participació ciutadana per a redactar el reglament del Consell Local d’Inclusió i Drets Socials
Article següentLa Policia Local de Benicarló controlarà el pàrquing de la plaça Mossén Tomàs per afavorir la rotació de vehicles