Inici VINARÒS Vinaròs obre la participació ciutadana per a redactar el reglament del Consell...

Vinaròs obre la participació ciutadana per a redactar el reglament del Consell Local d’Inclusió i Drets Socials

199

L’Ajuntament de Vinaròs ha tret a participació ciutadana el primer reglament del Consell Local d’Inclusió i Drets Socials. La finalitat és que és veïns puguen formar part de la redacció de les normes que han de regir aquest nou òrgan que es vol posar en marxa des del Govern Municipal. Per a participar només caldrà accedir a la pàgina oficial de l’Ajuntament, de manera que tota la ciutadania podrà fer les aportacions que considere oportunes per a reglamentar el nou òrgan.

El Consell Local d’Inclusió i Drets Socials serà un instrument destinat a la participació ciutadana per a promoure la cohesió i la inclusió social de la ciutadania de Vinaròs.

La regidora de Polítiques Inclusives, Berta Domènech, ha destacat que “des de l’Ajuntament considerem necessari aquest òrgan per a tenir un espai de trobada, reflexió i discussió constructiva amb les entitats del tercer sector amb la finalitat de col·laborar i cohesionar encara més les accions destinades al benestar social”. En aquest sentit, insistia que “les entitats del tercer sector realitzen una gran tasca per a la ciutadania de Vinaròs, i volem seguir potenciant des de l’Ajuntament una tasca conjunta i cohesionada”.

Per acabar Domènech ha convidat a tota la ciutadania a participar en la redacció del Consell, perquè segons afegia les aportacions ajudaran a elaborar el reglament que marcarà la pauta la creació del nou òrgan.

Article anteriorBassa de l’Encanyissada
Article següentSant Rafael estudia imposar sancions per no recollir els excrements canins de la via pública