Inici BENICARLÓ La Policia Local de Benicarló controlarà el pàrquing de la plaça Mossén...

La Policia Local de Benicarló controlarà el pàrquing de la plaça Mossén Tomàs per afavorir la rotació de vehicles

788

Es busca afavorir la rotació de vehicles al pàrquing de la plaça de Mossén Tomás

A partir del 13 d’octubre, l’aparcament públic es tancarà per a realitzar tasques de neteja i desinfecció. Una vegada es torne a obrir, es faran controls aleatoris per a evitar les estades de més de 24 hores.

El regidor de Policia i Governació, Ilde Añó, acompanyat de l’oficial i cap accidental de la Policia Local, Juan Gasch, ha anunciat avui que la Policia Local reforçarà el control d’entrada i sortida de vehicles del pàrquing de la plaça de Mossén Tomás per a fomentar la rotació de vehicles i evitar que s’utilitze com un aparcament privat.

«En els últims mesos —ha dit el regidor— hem detectat que hi ha vehicles estacionats durant llargs períodes de temps que impedeixen que altres ciutadans puguen fer servir alguna de les 120 places disponibles».  «La nostra voluntat —ha afegit Ilde Añó— és que siga un pàrquing d’alta disponibilitat que la gent puga utilitzar per a fer compres al centre, deixar o recollir els xiquets i xiquetes de l’escola o anar al Mercat del Dimecres». «Si hi ha vehicles permanentment estacionats —ha constatat el regidor—, impedim la rotació i limitem la seua utilitat».

Aprofitant aquest canvi d’usos, el pàrquing tancarà a partir del 13 d’octubre per a dur a terme tasques de neteja i desinfecció. «Des que es va obrir, el 2016, no s’havia tancat, excepte per les pluges d’octubre de 2018, —ha explicat el regidor— i, amb la col·laboració de la Brigada d’Obres i Serveis, es duran a terme algunes millores en la rampa de sortida, es pintaran números en cadascuna de les places i es farà una revisió a fons de l’enllumenat».

Segons ha explicat l’oficial i cap accidental de la Policia Local, el tancament es farà efectiu a les 0.00 hores del dia 13 d’octubre. «Tancarem la porta d’entrada, de manera que els vehicles no podran accedir i esperarem que els propietaris retiren tots els cotxes per a començar les tasques de desinfecció i millora». «La voluntat de la Policia Local —ha assenyalat Juan Gasch— és aprofitar aquests treballs de millora per a començar de nou i apostar per un pàrquing d’ús rotatori, no un pàrquing d’ús exclusiu per a alguns veïns».

Amb la numeració de les places, la Policia Local podrà establir controls aleatoris per a determinar el temps d’estada de cada vehicle, que no podrà ser superior a 24 hores.

Article anteriorSant Rafael estudia imposar sancions per no recollir els excrements canins de la via pública
Article següentAugmenten a 800 persones ‘els bous’ del cap de setmana