Inici VINARÒS Sa Majestat Carnestoltes arriba a Vinaròs

Sa Majestat Carnestoltes arriba a Vinaròs

131

La ciutat de Vinaròs es va vestir de color i alegria ahir, dissabte 27 de gener, amb l’apoteòsica arribada de Carnestoltes, marcant l’inici del tan esperat Carnaval de Vinaròs 2024. Milers de comparsers es van congregar al Passeig Colón per presenciar l’es pectacle aeri dut a terme per la prestigiosa companyia italiana Stardust Company.
El cel de Vinaròs es va il·luminar amb llums i colors mentre Carnestoltes descendia amb majestuositat des de l’antiga Grècia, oferint als presents una experiència única i innovadora. La COC (Comissió Organitzadora del Carnaval) va apostar per aquest espectacle de qualitat per donar el tret de sortida a una programació completa durant el primer cap de setmana del Carnaval.

Després de la impactant arribada de Carnestoltes i el prego realitzat per Marc Méndez Viver, la celebració va continuar amb el Sopar de Gala, on les 31 reines i reis adults van rebre la imposició de bandes en un ambient d’emoció i molta animació dels compa rsers que ho van presenciar. Així mateix, els estandarts de les 31 comparses van lluir amb orgull els seus corbatins, simbolitzant l’inici d’una nova edició.
La festa es va allargar fins a altes hores de la matinada, amb la música de carnaval com a protagonista a la carpa del recinte de carnaval. L’energia contagiosa i la diversió van marcar aquesta primera nit, que va concloure a les 6 del matí sense cap mena de precedents.
Avui, durant la jornada, tindran lloc esdeveniments igualment destacats. Està programada per les 5 de la tarda la imposició de bandes a les reines i reis infantils,
brindant als més petits un moment de reconeixement i alegria. A més, es realitzarà l’entreg a del prestigiós Carnestoltes d’Or, un guardó que enguany serà atorgat a la Fundació Caixa Vinaròs per la seva contribució cultural a la localitat.


El Carnaval de Vinaròs 2024 continuará amb la seu a variada oferta d’esdeveniments, fusionant tradició, diversió i cultura a cada racó de la ciutat. Els vinarossencs i visitants estan convidats a submergir se en aquesta celebració única que perdurarà en la memòria de tots.
Per obtenir més detalls sobre la programació i els esdeveniments del Carnaval de Vinaròs, es pot consultar la pàgina web oficial: www.carnavaldevinaros.es.