Inici BENICARLÓ Reunió de la Premsa Comarcal Valenciana en Morella

Reunió de la Premsa Comarcal Valenciana en Morella

577

L’Associació de la Premsa Comarcal Valenciana es reuneix a Morella.

A l’acte de clausura de la reunió de treball ha assistit la directora general de Promoció Institucional, María Fernanda Escribano.

L’Associació de la Premsa Comarcal Valenciana s’ha reunit a Morella (Castelló) en una sessió de treball que ha tingut com a escenari l’Ajuntament de la localitat, un edifici del segle XIV i que posseeix el premi Europa Nostra a la recuperació arquitectònica. A la clausura ha assistit la directora general de Promoció Institucional Mª Fernanda Escribano, qui ha destacat el paper de cohesió del territori que exerceix la premsa comarcal, uns mitjans de comunicació de proximitat referents en les seues respectives comarques.

Durant l’assemblea de l’entitat, la qual integren dotze capçaleres, els assistents han abordat qüestions d’àmbit intern de l’associació, s’han plantejat propostes per als nous projectes editorials i informat de les activitats i iniciatives en les quals s’està treballant de cara al nou curs 19/20.

La reunió s’ha iniciat amb la benvinguda a càrrec del regidor de comunicació de l’Ajuntament de Morella, Joan Carles Marcobal i les posteriors paraules del president de l’Associació de la Premsa Comarcal Valenciana, Santiago Sanchis. En finalitzar la reunió, els assistents han tingut ocasió de conéixer alguns dels edificis i monuments de la localitat, a través d’un recorregut per la històrica capital dels Ports.

Article anterior«A la vora de la mar», de regal en la revista 7dies actualitat de Vinaròs
Article següent‘El Diariet’ a la fi tindrà directora