Inici VINARÒS «A la vora de la mar», de regal en la revista 7dies...

«A la vora de la mar», de regal en la revista 7dies actualitat de Vinaròs

230

Un conte que relata els primers temps de la nostra història. Anirà publicat per fascicles gratuïts dins la revista 7dies actualitat de Vinaròs.

Imatge de la presentació d’aquest dimarts a la Biblioteca, amb Joaquim-Guimerà, autor dels texts i Pablo castell, editor.

“A la vora del amar” és un conte que relata l’aventura d’una família que amitjans del segle XIII baixa desde les terres del Comtat d’Urgell perinstal·lar-se al petit llogaret de Benalaròs (Vinaròs). La nostra narració vea ser un comte amb personatges de ficció, però basada en fets reals, i si més no, basada en les dades que de la història i del coneixement que hi ha sobre la procedència dels primers colons quevingueren a les nostres terres, hem anat destriant de la informació que ens ha vingut d’aquesta època.
7dies Actualitat de Vinaròs, amb Castell Impressores, us presenta aquesta narració setmana a setmana, capítol a capítol, adjunta a la nostra revista, amb il·lustracions i vinyetes, magistralment executades per José-Carlos Adell Amela, i amb els textos de Joaquim-VicentGuimeràiRosso.

 

Més informació

7Dies Actualitat de Vinaròs presenta «A la vora de la mar»

 

Article anteriorEl vinarossenc Lluís Santapau dóna nom al premi al millor Mestre Xocolater
Article següentReunió de la Premsa Comarcal Valenciana en Morella