Inici PREMSA VALENCIANA ‘El Diariet’ a la fi tindrà directora

‘El Diariet’ a la fi tindrà directora

850

Després d’un període d’absensia sense cap persona a la direcció, Mercedes Rodríguez serà la nova directora del setmanari local de Vinaròs ‘el Diariet’

La decisió s’ha pres de forma unànime amb el consens de totes les forces polítiques i quedarà ratificada en el ple ordinari d’octubre

El Govern Municipal ha nomenat a Mercedes Rodríguez com directora del setmanari El Diariet, amb el consens de tots els partits polítics amb representació a l’Ajuntament. Amb aquesta decisió la publicació, amb més de 60 anys d’història, iniciarà una nova etapa, sempre amb la voluntat d’informar a la ciutadania de les darreres notícies locals.

Rodríguez es llicenciada en Filologia Hispànica per la Universitat de Barcelona i també en Logopèdia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Al llarg de la seva trajectòria professional ha format part en les publicacions de la Nova Enciclopèdia Temàtica Planeta i ha sigut professora de Llengua i Literatura Castellana a l’institut Leopoldo Querol, a més de sostsdirectora i directora del mateix centre educatiu.

L’alcalde, Guillem Alsina, ha destacat que “la decisió d’escollir a Rodríguez s’ha fet tenint en compte la seva trajectòria professional, considerant que serà una persona més que capacitada per poder exercir aquesta tasca”. D’altra banda, ha agraït a la totes les forces polítiques la seua col·laboració a l’hora de prendre aquesta decisió, que s’ha aprovat amb el consens i la participació de tots els representants al Consistori. En aquest sentit, comentava que és una mostra més del diàleg i l’acord entre tots els grups polítics per tal de prendre mesures en favor del benefici de la ciutadania.