Inici PREMSA VALENCIANA ‘El Diariet’ a la fi tindrà directora

‘El Diariet’ a la fi tindrà directora

967

Després d’un període d’absensia sense cap persona a la direcció, Mercedes Rodríguez serà la nova directora del setmanari local de Vinaròs ‘el Diariet’

La decisió s’ha pres de forma unànime amb el consens de totes les forces polítiques i quedarà ratificada en el ple ordinari d’octubre

El Govern Municipal ha nomenat a Mercedes Rodríguez com directora del setmanari El Diariet, amb el consens de tots els partits polítics amb representació a l’Ajuntament. Amb aquesta decisió la publicació, amb més de 60 anys d’història, iniciarà una nova etapa, sempre amb la voluntat d’informar a la ciutadania de les darreres notícies locals.

Rodríguez es llicenciada en Filologia Hispànica per la Universitat de Barcelona i també en Logopèdia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Al llarg de la seva trajectòria professional ha format part en les publicacions de la Nova Enciclopèdia Temàtica Planeta i ha sigut professora de Llengua i Literatura Castellana a l’institut Leopoldo Querol, a més de sostsdirectora i directora del mateix centre educatiu.

L’alcalde, Guillem Alsina, ha destacat que “la decisió d’escollir a Rodríguez s’ha fet tenint en compte la seva trajectòria professional, considerant que serà una persona més que capacitada per poder exercir aquesta tasca”. D’altra banda, ha agraït a la totes les forces polítiques la seua col·laboració a l’hora de prendre aquesta decisió, que s’ha aprovat amb el consens i la participació de tots els representants al Consistori. En aquest sentit, comentava que és una mostra més del diàleg i l’acord entre tots els grups polítics per tal de prendre mesures en favor del benefici de la ciutadania.

Article anteriorReunió de la Premsa Comarcal Valenciana en Morella
Article següentEl Cuarteto Nel Cuore emociona en el cicle de concerts de música clàssica de Peníscola