Inici BENICARLÓ Raúl Resino presenta el ‘I Concurs de Cuina de Ranxo Mariner per...

Raúl Resino presenta el ‘I Concurs de Cuina de Ranxo Mariner per a Ames de Casa’

562

Benicarló acollirà el 15 de desembre el ‘I Concurs de Cuina de Ranxo Mariner per a Ames de Casa’ que organitza el prestigiós xef afincat a la ciutat Raúl Resino. Amb una estrella Michelín, el recentment concedit Sol en la Guia Repsol i Cuiner de l’Any 2016, Resino aposta per la saviesa popular al front dels fogons per convocar, junt amb l’Associació de la Dona Llauradora, un concurs ‘obert a tots, ames i amos de casa’ on es posa en valor el receptari mariner tradicional benicarlando amb productes de la zona. Tot aquell que podrà cuinar el plat a casa i després el podrà presentar en la seu del concurs, emplatant dos racions degustació per al jurat. Es deurà portar la vaixella i utensilis necessaris per a confeccionar la posada a punt final del plat.

De moment, ja són 80 els participants inscrits al concurs, que hauran de presentar –junt amb la resta de cuiners que es presenten- les seves creacions el proper 12 de desembre (quan venç el termini per apuntar-se al concurs). El jurat triarà els 12 millors plats, que es disputaran la final el 15 de desembre als baixos de la cambra agrària de la ciutat. Els membres que conformaran aquest jurat són el propi Resino, director tècnic del concurs; Vicent Guimerá -Antic Molí d’Ulldecona, amb una estrella Michelin-;  l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles; Juanjo Sanchís -vicepresident de l‘Olla de la Plana-; Víctor López -Restaurant Neptuno de Benicarló- y un representant de l’Escola d’Hostaleria de la ciutat.

A la presentació del concurs va estar present la presidenta de l’Associació de la Dona Llauradora, Rosa Arín, qui va mostrar la seua satisfacció per la idea de Resino –sorgida després d’una sessió gastronòmica oferida a les membres de l’entitat- i convidant a tots a participar. El regidor d’Agricultura, Domingo Roig, va assistí a l’acte en representació de l’alcaldessa de la ciutat i com a recolzament institucional.

Pel que fa als premis, Resino va anunciar que la recepta guanyadora s’integrarà en la carta del seu restaurant (sota la particular visió del xef) i es lliuraran dos xecs regal per a dos menjars per a dues persones en el seu establiment i en el Restaurant Neptú. El guanyador o guanyadora també rebrà un lot de productes de la terra. El segon premi consistirà en un xec regal complet amb un dinar per a dos persones al restaurant Raúl Resino, i el tercer premi, es vorà recompensat amb un dinar per a dos persones al restaurant Neptuno. Per tal de poder participar al concurs, cal enviar un email a chefcocina45@hotmail.com especificant quina recepta marinera es cuinarà, tot indicant el nom de la mateixa, el nom i cognoms del participant i un telèfon de contacte.

Article anteriorPatchlupe nos presenta el patchwork
Article següentMIGUEL CALVET DISEÑA EL CARTEL DE LA XX EDICIÓN DE L’ESTEL DEL COLLET