Inici BENICARLÓ Programació de Forma’t! per al segon semestre de l’any de l’Ajuntament de...

Programació de Forma’t! per al segon semestre de l’any de l’Ajuntament de Benicarló

323

L’Ajuntament de Benicarló ha publicat l’oferta formativa per al segon semestre de l’any. Una oferta que s’emmarca dins del programa Forma’t!, que en els 3 anys d’existència ha organitzat més de 60 cursos i ha format més de 800 alumnes.

La iniciativa parteix de les regidories de Comerç, Turisme i Promoció Econòmica amb l’objectiu d’aglutinar tota l’oferta formativa de l’Ajuntament. Inclou cursos i tallers, tots gratuïts, adreçats a persones en situació d’atur, però també a empresaris i a treballadors i treballadores en actiu del sector comercial i turístic.

En concret, la programació està formada per cursos de temàtiques diverses, com el màrqueting, l’hostaleria, el comerç digital o les xarxes socials, entre d’altres. Tot i que són gratuïts, els cursos tenen places limitades que s’assignen per ordre d’inscripció. Consulteu aquí el detall de tota l’oferta formativa.

Els cursos estan organitzats per l’Ajuntament de Benicarló, la Cambra de Comerç, la Diputació de Castelló, el Centre de Turisme i la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, amb fons de la Unió Europea.

Article anteriorMarc Albella trasllada al secretari Colomer les principals reivindicacions en matèria turística
Article següentLos Templarios de Sant Mateu en el 4º Desfile Medieval de Puertomingalvo 2019 (Teruel)