Inici VINARÒS Marc Albella trasllada al secretari Colomer les principals reivindicacions en matèria turística

Marc Albella trasllada al secretari Colomer les principals reivindicacions en matèria turística

252

El regidor Promoció de la Ciutat i d’Interès Turístic, Marc Albella, va viatjar ahir fins a València, amb el tècnic municipal Gabi Quesada, per reunir-se amb el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer. La trobada va servir per traslladar alguns dels projectes que el Govern Municipal vol posar en marxa a Vinaròs per millorar la competitivitat turística, sempre amb el suport de la Generalitat per aconseguir una major repercussió.

Els principals temes tractats van ser treballar per declarar la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere com a Festa d’Interés Turístic Autonòmic, degut a la gran repercussió social que sempre aconsegueix. El regidor Albella ha destacat que “anem a obrir l’expedient per sol·licitar aquest reconeixement que considerem que es mereixen les nostres festes”. D’altra banda, afegia que també es vol fer de Vinaròs un Destí Turístic Intel·ligent (DTI) per adaptar-se a les noves tecnologies i a les noves exigències dels visitants.

Albella comentava que “totes aquestes mesures són fonamentals per fer de Vinaròs un referent turístic a la Comunitat, una tasca que el Govern Municipal s’ha proposat per aquesta legislatura”. En aquest sentit, afegia que la regeneració de la platja del Fortí o la instal·lació de noves infraestructures lúdiques a la costa, també són feines fonamentals per donar l’impuls turístic que necessita Vinaròs.

D’altra banda, també es va parlar de la creació del Centre d’Interpretació Turística Vinaròs-Maestrat, a l’antiga cooperativa dels pescadors, un espai que suposarà posar en valor el port, a més de ser un punt d’informació referent a la comarca. Així mateix, també es va parlar de la Festa del Llagostí i la intenció de donar-li un nou impuls, una feina que busca el suport de Turisme Comunitat Valenciana per aconseguir una major repercussió a nivell estatal.

Albella agraïa la bona disposició del secretari Colomer, que en tot moment es va mostrar molt atent per escoltar cadascuna de les propostes, a més de destacar la gran feina que s’està realitzant des de l’Ajuntament de Vinaròs per impulsar el turisme.

Per acabar, es va convidar a Colomer a assistir el dilluns 23 de setembre al Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí perquè puga veure de primera mà aquest important esdeveniment gastronòmic, a més d’aprofitar la seva visita per signar l’adhesió de Vinaròs al Club l’Exquisit Mediterrani.

Article anteriorTortosa – 2 de setembre – Fi de les Festes de la Cinta
Article següentProgramació de Forma’t! per al segon semestre de l’any de l’Ajuntament de Benicarló