Inici VINARÒS Presentació d’un nou número de la col·lecció Mare Nostrum

Presentació d’un nou número de la col·lecció Mare Nostrum

381

La Biblioteca Municipal de Vinaròs va acollir el passat divendres 15 de juny la presentació de la monografia El Consejo Municipal de Vinaròs (1936-1939)  a càrrec dels seus autors Jordi Romeu Llorach i José M. Palacios. El llibre fa el número 54 d’esta col·lecció editada per l’associació cultural Amics de Vinaròs.

Mitjançant esta publicació els autors volen mostrar de manera documentada la realitat del Vinaròs del període de guerra, el seu dia a dia, les seues dificultats i la forma que tenia els membres del Consell Municipal d’enfrontar la vida d’una  xicoteta ciutat com Vinaròs, que serveix de punt de partida per fer estudis comparatius amb altres ciutats i extraure conclusions. En definitiva, un autèntic treball acadèmic com ja es costum en els treballs de Jordi Romeu. La publicació està prologada per José M. Palacios que en la seua prosa característica serveix de preàmbul per preparar al lector i posar-lo en situació.

Aquest volum serà completat per un altre que contindrà la part gràfica i que s’editarà en la mateixa col·lecció en un futur pròxim. La selecció de les imatges les farà el també historiador, Alfredo Gómez Acebes.

Article anterior(Vinaròs) Conferència “Menjar peix ens va fer Sapiens?” a càrrec de Francisco Amat
Article següentBenicarló es prepara per a la “Nit En Vela”