Inici BENICARLÓ Benicarló es prepara per a la “Nit En Vela”

Benicarló es prepara per a la “Nit En Vela”

1641

El proper 13 de juliol tindrà lloc la sisena edició de la Nit en Vetla, amb espectacles de teatre, música, dansa i circ de primer nivell que ompliran els carrers de la ciutat. Més de 140 comerços i cafeteries complementaran una oferta cultural excepcional.

La sisena edició de la Nit en Vetla arriba a Benicarló el proper 13 de juliol, amb un seguit d’espectacles que trauran un gran volum de públic als carrers de la ciutat. La Regidoria de Cultura ha programat actuacions teatrals, musicals, de dansa i circ, que des de les 19.30 de la vesprada fins a la 1.30 de la matinada faran gaudir el públic, en una de les nits estivals més destacades del calendari de la ciutat.

El regidor de Cultura, Josep Barberà, s’ha mostrat molt satisfet per la programació preparada i ha destacat que «des de l’Àrea de Cultura posem tot l’esforç perquè el poble estiga viu eixa nit i la gent puga aprofitar-se’n». En aquest sentit, Barberà ha remarcat que «la Nit en Vetla demostra que els diners que es dediquen a cultura mai són una despesa, sinó que són una inversió perquè hi ha un retorn econòmic, a més del cultural».

Respecte de la programació, una de les novetats més destacades és la recuperació, després del descans de l’any passat, de l’Slap Drum Orquestra. L’espectacle ajuntarà 40 bateries, 3 guitarres i un baix que, sota la direcció de Dani Tejedor, interpretaran una peça inspirada en rock progressiu i hard rock, que posarà el punt i final a la nit.

Abans, algunes de les companyies més prestigioses del moment oferiran espectacles burlescs, poesia visual, equilibri, moviment, circ i teatre en una edició que promet ser espectacular. La nit la complementaran els comerços i cafeteries de la ciutat, que participen de forma massiva d’aquesta cita sortint al carrer i mostrant les millors ofertes.

Javier Roda & La Pepa, com cada any, participaran en la Nit en Vetla immortalitzant moments únics. Enguany, amb la icònica imatge de The Beatles creuant el pas de vianants del disc Abbey Road.

Article anteriorPresentació d’un nou número de la col·lecció Mare Nostrum
Article següentPresentació del llibre “Un pas pel cèl” de Josep Prades