Inici PREMSA VALENCIANA Presentació de Vinaròs Arena: espectacles culturals i festius

Presentació de Vinaròs Arena: espectacles culturals i festius

1004

Després de ja avançar el projecte, finalment s’ha presentat divendres 26 matí l’espai que recondiciona la plaça de bous durant juliol, agost i setembre per a transformar-la en un espai on celebrar actes culturals i festius.

  Segons anunciava l’alcalde de Vinaròs Guillem Alsina “(el projecte) va nàixer donada la crisi del coronavirus, la necessitat i dificultat d’organitzar actes culturals i festius a la nostra Ciutat i comptar amb espais oberts amb l’aforament controlat… i sempre guardant les distàncies de seguretat”.
Alsina ha ressaltat l’aprofitament de la plaça de Bous, ja que era “un dels llocs ideals … vist l’èxit de l’espectacle ‘Carles Santos emplaçat’”


Tant l’alcalde com la resta de regidors ha agraït la feina feta la per regidoria d’obres i serveis encapçalada per Carmen Morellà, amb la gran labor per a complir la normativa de seguretat i mesures estrictes.
La regidoria de Cultura amb Anna Fibla, ha preparat un amplia agenda d’activitats, en la que s’impliquen pràcticament totes les entitats culturals de Vinaròs, i que més endavant us informarem. Paral·lelament, el Vinaròs Arena englobarà el Festival Vinaròs d’Arts Escèniques, amb una programació contractada amb teatre, dansa i música contemporània.

La regidoria de turisme i festes encapçalada per Marc Albella, complementarà amb el trasllat del ‘cinema baix les estrelles’ (dimecres) i traslladant els concerts que es feien al Santuari de la Misericòrdia, per les limitacions que han aparegut per temes d’aforament i seguretat (dijous).


S’està parlant amb la Fundació Caixa Rural per la possibilitat de celebrar Festival de Curtmetratges Agustí Comes. També s’està preparant la participació d’entitats musicals, gimnasos, inclús festivals de graduació d’instituts. També han manifestat interés, empresaris del món taurí durant el mes d’agost.

Totes les entrades als actes s’hauran de reservar i adquirir de forma controlada a l’auditori, siguen actes gratuïts o pagant, per tal de centralitzar i controlar l’aforament.

Finalment l’alcalde ha manifestat la seua satisfacció per l’esforç i la coordinació per a dur a terme al projecte i ha convidat a vilatans i visitants de tot el Maestrat per a gaudir de l’espai.

Des de 7dies us mantindrem informats de les activitats i programacions.

Article anteriorTorna la Fira a Vinaròs
Article següentAparatós accident amb cotxe bolcat en Benicarló