Inici VINARÒS Vinaròs acomiada el Festival d’Arts Escèniques amb l’espectacle de dansa Migrare

Vinaròs acomiada el Festival d’Arts Escèniques amb l’espectacle de dansa Migrare

44

La Regidoria de Cultura va dur a terme la cloenda del III Festival Vinaròs Arts Escèniques amb l’espectacle Migrare de la companyia “Maduixa, Dansa Teatre i Poesia Visual”. Una història commovedora protagonitzada per quatre dones, que van haver de marxar de la seva terra d’origen per traslladar-se a un país que les refusa. Tota una proesa de dansa que explora els límits de l’equilibri i va meravellar al públic. Amb aquest espectacle es donava punt i final al III Festival Vinaròs Arts Escèniques, que de nou ha apropat fins al municipi actuacions de gran nivell interpretatiu.

El regidor de Cultura, Fernando Juan, ha fet un balanç positiu del Festival on sobretot ha destacat el gran èxit de públic en totes les funcions celebrades al Vinaròs Arena, amb més de 1.600 espectadors en el total dels sis espectacles programats. En aquest sentit, ha volgut agrair la feina desenvolupada des del Departament de Cultura per confeccionar un any més una programació de qualitat, amb companyies, artistes i cantants reconeguts a nivell estatal.

Així mateix, també ha agraït la col·laboració de totes les persones que han fet possible la celebració de tots els espectacles, com ara els voluntaris del grup Teatrèmol, Cocemfe Maestrat, Brigada Municipal, tècnics i fotògrafs, i sobretot, al públic fidel, que creu en el projecte i assisteix, apostant per unes propostes arriscades, alhora que de primer nivell. El regidor Juan afegia que “Vinaròs és i ha de ser un referent cultural, ja hem situat a Vinaròs en el mapa dels festivals de teatre nacionals, i forma part de la RED NACIONAL DE TEATROS”.

Per últim, Juan assenyalava que “el Festival Vinaròs Arts Escèniques poc a poc es consolida al nostre territori com una cita imprescindible amb la cultura”.

 

Article anteriorInauguración del nuevo tramo de la N-232 en el Puerto de Querol
Article següentL’Ajuntament de Peníscola instal·larà plaques solars en edificis públics després de l’estiu