Inici BENICARLÓ Prenen possessió del càrrec nou agents de Policia Local a Benicarló

Prenen possessió del càrrec nou agents de Policia Local a Benicarló

299

Els agents han fet la formació a l’IVASPE i han superat dos mesos de pràctiques. Amb aquesta incorporació, l’Ajuntament suma 13 policies nous aquest 2020.

Aquest matí han pres possessió del càrrec nou agents de la Policia Local de Benicarló que s’han incorporat a través de torn lliure. Els agents han cursat durant quatre mesos la formació acadèmica a l’IVASPE (Institut Valencià de Seguretat Pública) i els dos últims mesos han estat fent pràctiques a Benicarló. Una vegada superades les dos formacions (teòrica i pràctica), avui els agents s’incorporen definitivament al cos de Policia Local.

Juntament amb els quatre agents que s’han incorporat recentment per torn de mobilitat, la plantilla de Policia Local suma 13 nous agents aquest 2020.

«Totes aquestes incorporacions —ha dit l’alcaldessa, Xaro Miralles—, suposen un pas molt important en la consolidació de la plantilla de la Policia Local que, sumades al recent reforç de l’estructura de comandaments, suposaran una garantia per a abordar aquests temps difícils que encara tenim per davant [en referència a la pandèmia].

Article anteriorAFANIAD Vinaròs inaugura segona seu com a centre ocupacional
Article següentComencen les obres del col·legi Jaume I a Vinaròs