Inici VINARÒS Comencen les obres del col·legi Jaume I a Vinaròs

Comencen les obres del col·legi Jaume I a Vinaròs

270

L’Ajuntament signa l’acta de replanteig amb l’empresa Ocide que serà l’encarregada de construir el nou centre educatiu a l’antic camp de futbol

Vinaròs ha fet l’últim pas per a la construcció del nou col·legi Jaume I amb la signatura de l’acta de replanteig que suposa donar inici a les obres. El projecte compta amb un pressupost de 4,5 milions d’euros amb IVA inclòs, amb el finançament de la Generalitat Valenciana a través del Pla Edificant i suposarà eliminar els barracons definitivament després de gairebé 14 anys.

Durant la signatura de l’acta de replanteig, que s’ha fet als mateixos terrenys on es construirà el nou col·legi Jaume I, l’alcalde Guillem Alsina s’ha mostrat molt satisfet per aquest nou pas i indicava que s’ha hagut de realitzar un llarg camí fins arribar a aquest punt. En aquest sentit, destacava que “el projecte de construcció del col·legi Jaume I ha sigut possible gràcies a la feina de totes les corporacions municipals des del 2007 fins a l’actual i també al Pla Edificant de la Generalitat”.

Les maquinàries van començar ahir mateix a realitzar els primers treballs per adaptar els terrenys de l’antic camp de futbol. El col·legi tindrà tres grans edificis que es dividiran en les aules d’infantil, primària i el gimnàs polivalent. Així mateix, també disposarà de dues pistes esportives i un àgora, tot 100% accessible.

Article anteriorPrenen possessió del càrrec nou agents de Policia Local a Benicarló
Article següentMés de 50 actes de la província de Castelló en una única agenda cultura