Inici PREMSA VALENCIANA Premis del concurs de redacció contra el bullying per Vinacae

Premis del concurs de redacció contra el bullying per Vinacae

305

Els alumnes del col·legis han participat en aquesta primera edició del certamen, amb l’objectiu que s’acabe implantant al municipi per fomentar una conducta respectuosa amb els companys.

Els alumnes del col·legis han participat en aquesta primera edició del certamen, amb l’objectiu que s’acabe implantant al municipi per fomentar una conducta respectuosa amb els companys.

La Biblioteca Municipal de Vinaròs ha acollit l’entrega dels guardons del primer concurs de redacció contra el bullying impulsat per l’associació Vinacae, amb la col·laboració de l’Ajuntament. L’objectiu del certamen era donar visibilitat a l’assetjament escolar, una pràctica que malauradament es produeix en els centres educatius, al mateix temps de promoure la seua denuncia.

Durant l’entrega dels guardons la regidora d’Educació, Begoña López, destacava que “des de l’Ajuntament sempre donaren suport aquest tipus d’iniciatives que tenen com a objectiu fomentar el respecte i la bona convivència dels alumnes”. D’altra banda, assenyalava que tot i que en aquesta primera edició han participat pocs xiquets, la intenció és fer créixer el concurs fins que es consolide de forma definitiva al municipi.

Per la seua banda, el president de Vinacae, Javier Buj, insistia que denunciar l’assetjament escolar és una feina de tots, alumnes, famílies i centres educatius, remarcant que només d’aquesta forma es poden evitar aquest tipus de comportaments. En aquest sentit, explicava que des de l’entitat ofereixen suport a les famílies i alumnes per ajudar-los a poder superar el bullying, a més d’adreçar-se als col·legis per informar-los dels casos que es puguen produir.

En el primer concurs han participat els col·legis de la Divina Providència, Manuel Foguet i Baix Maestrat, l’objectiu és continuar celebrant el certamen perquè es consolide al municipi i sobretot fomentar el respecte i la igualtat en les aules.

Article anteriorExposició de fotos de l’Índia a Benicarló
Article següentL’Illa Campus tornarà a oferir oci i entreteniment als petits durant l’estiu