Inici VINARÒS L’Illa Campus tornarà a oferir oci i entreteniment als petits durant l’estiu

L’Illa Campus tornarà a oferir oci i entreteniment als petits durant l’estiu

312

Enguany com a novetat també s’obriran les activitats per als xiquets amb discapacitat amb l’objectiu de garantir els mateixos drets per a tots els alumnes de la localitat.

A Vinaròs s’ha presentat aquest matí una nova edició de l’Illa Campus que es farà de l’1 de juliol fins al 9 d’agost. L’objectiu és oferir entreteniment i oci per als xiquets durant les vacances escolars, mentre s’ajuda als pares a seguir conciliant la vida laboral amb la familiar.

Per aquesta edició del l’Illa Campus s’han preparat un total de 600 places per a les dues primeres quinzenes i 375 per a l’última. Una vegada més s’oferirà una gran varietat d’activitats perquè les xiquets puguen passar-s’ho bé, a més de les sortides extraordinàries com una visita al Mercat Municipal o acampada nocturna a l’aire lliure.

El regidor de Joventut de l’Ajuntament de Vinaròs, Marc Albella ha explicat que una de les principals novetat d’enguany serà l’Illa Integra per a xiquets amb diversitat funcional o necessitats educatives especials des de P3 fins a 6é de Primària. Segons comentava els alumnes que no necessiten atencions especials es podran incorporar a la resta de les activitats que es realitzen, mentre que els que sí necessiten una atenció especialitzada, llavors l’entitat AFANIAD facilitarà monitors que oferiran activitats que s’adapten per a ells.

Albella insistia que “l’objectiu és garantir els drets de tots els xiquets de la localitat perquè puguen gaudir de l’Illa Campus i de totes les activitats que s’han programat”.

Pel que fa a les inscripcions el 75% es podran realitzar a través d’Internet des del 3 de juny, a partir de les 18h, fins al dia 7 del mateix mes. Albella destacava que “amb aquest sistema sobretot es vol facilitar les tramitacions als pares i reduir el màxim possible les cues que es fan al carrer”. La resta de les inscripcions, el 25%, es podran gestionar de manera presencial del 10 al 12 de juny al Casal Jove. En aquest sentit, el regidor assenyalava que sobretot està adreçat per aquelles famílies que no poden accedir a Internet o simplement prefereixen fer-ho així.

El president de Ofertas Costa Azahar i responsable de l’Illa Campus, Fito Sales, ha explicat que una de les novetats serà la creació dels patis educatius per fomentar els valors integradors i tolerància entre els xiquets.

Per més informació o per fer les inscripcions en línia es poden adreçar al web www.campusillavinaros.com. Recordem 75% places estan reservades per a la matrícula a través d’Internet, mentre el 25% restant es podran fer de forma presencial al Casal Jove.

Article anteriorPremis del concurs de redacció contra el bullying per Vinacae
Article següent14é concurs de dibuix Créixer en la Diversitat