Inici PEÑÍSCOLA Peñíscola va celebrar Sant Antoni ‘contra viento y marea’

Peñíscola va celebrar Sant Antoni ‘contra viento y marea’

757

Encara que tots tenim encara al cap aquestes imatges del pas del temporal ‘Glòria’ per Peñíscola, no hem d’oblidar la celebració de Sant Antoni aquest passat cap de setmana, malgrat la pluja.

Peñíscola va celebrar Sant Antoni ‘contra viento y marea’

Dissabte va celebrar l’acte més multitudinari de la programació festera de Sant Antoni Abat, el Dia de la Foguera. Després de la concentració, a les 18.30h en la plaça de Sant Isidre, les cavalleries van recorrer els carrers del municipi acompanyats per la Xaranga ‘All i Pebre’ fins arribar a l’antic Centre d’Estudis.

En el pàrquing del recinte es trobava la foguera, la qual va ser encesa pel Majoral 2020, Vicent Bayarri, l’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, la Reina de les Festes i la Cort d’Honor 2019.

 

Diumenge, encara les fortes plujes i vent pel temporal, va clausurar la celebració de Sant Antoni amb l’eucaristia en la parròquia de Santa Maria i el sorteig de la rifa de la cistella, el porquet i el cavallet. A continuació, l’Associació de Sant Antoni van celebrar el tradicional dinar de germanor. Les inclemències meteorològiques van obligar a suspendre la concentració i la cercavila de les cavalleries.

Us oferim un avanç, no us perdeu reportatge sencer al proper 7dies actualitat de Benicarló, amb més imatges. Fotos: Julián Zaragozà.

Article anterior(Galeria) “Glòria” arrasa el litoral de les 3 ciutats, Vinaròs, Benicarló i Peníscola
Article següent1ª valoració dels danys ocasionats per la borrasca Glòria a Vinaròs