Inici PEÑÍSCOLA Peníscola reparteix dolços típics i moscatell als seus turistes en les Festes...

Peníscola reparteix dolços típics i moscatell als seus turistes en les Festes Patronals

139

La Cort d’Honor ha repartit més de 2000 pastissets i 10 litres de vi dolç

Peníscola 12-09-2023.- La Reina de les Festes, Isabel Marqués, i la seua Cort d’Honor,
han repartit aquest matí els típics pastissets (més de 2000) i moscatell (10 litres), per a complimentar als turistes, dins de la programació de les Festes Patronals en honor a la Verge de l’Ermitana.

En el repartiment han participat també els components de la Comissió de
les Festes, l’alcalde, Andrés Martínez, i part de la Corporació Municipal. Aquesta activitat gratuïta, que s’ha dut a terme enfront de l’oficina d’informació turística, és ja tradicional dins del calendari del mes de setembre, durant el qual s’homenatja a tots els turistes que trien el municipi com a destinació de les seues vacances, especialment al setembre, per a compartir amb els veïns i veïnes les seves festes grans.

El regidor de Turisme, Ramon Simó, que és també l’edil responsable dels festejos, ha destacat “l’importants que resulten aquestes Festes Patronals declarades d’Interès Turístic Nacional per a allargar la temporada turística estival”, apreciació que avalen les xifres d’ocupació registrades durant els festejos, especialment en els caps de setmana, en els quals s’ha superat el 80% d’ocupació.