Inici VINARÒS Divendres començarà una nova edició de Vinaròs de Tapa en Tapa

Divendres començarà una nova edició de Vinaròs de Tapa en Tapa

136

Del 15 de setembre a l’1 d’octubre torna una de les cites gastronòmiques més importants de la ciutat que en cada edició aconsegueix la participació de centenars de comensals d’arreu de la comarca

La Regidoria de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, encapçalada per Marc Albella, ha presentat aquest matí una nova edició de Vinaròs de Tapa en Tapa, una de les cites gastronòmiques més destacades de l’any. Del 15 de setembre a l’1 d’octubre participaran 24 establiments per oferir propostes innovadores i creatives elaborades amb el millor producte de proximitat, per tal de sorprendre als comensals.

Cal destacar que el preu de la tapa serà de 3,5€ acompanyada de quinto de cervesa, copa de vi o aigua, també si es desitja es podrà demanar un refresc per 0,50€ més. Els cuiners de cada establiment han preparat tapes originals com Cracker de ceviche de polp, duo de maioneses wasabi i alvocat, magrana i celiandre, Focaccia de botifarra blanca amb aroma de tòfona i essència d’anxova o escalivada de musclos en escabetx, entre altres moltes propostes que combinen la cuina més tradicional amb  la més avantguardista.

El regidor Albella ha indicat que una vegada més es comptarà amb el Passaport Gastronòmic, que ja es pot aconseguir a la Tourist Info. Els comensals que degusten un mínim de sis tapes podran ser jurat popular per escollir la millor d’aquesta edició, entre les 24 que presenten els establiments. Així mateix, només pel fet de participar com a jurat popular automàticament entraran en el sorteig de regals i experiències. D’una banda, es sortejaran vuit experiències gastronòmiques de Saborea España per a dues persones, com ara pescaturisme o visita a una explotació de tòfones i bolets, i d’altra banda, també es farà el sorteig de 10 lots de marxandatge de Turisme Vinaròs.

Albella comentava que “Vinaròs de Tapa en Tapa s’ha consolidat com una cita gastronòmica de primer nivell, d’una banda, gràcies a les creacions dels cuiners que cada any busquen sorprendre als comensals amb receptes originals, i d’altra banda, per la gran resposta dels veïns i visitants, aconseguint servir en cada edició milers de tapes”.