Inici PEÑÍSCOLA Peníscola programa activitats tot el mes de març amb motiu del Dia...

Peníscola programa activitats tot el mes de març amb motiu del Dia Internacional de la Dona

272

L’àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Peníscola programa activitats durant tot el mes de març, des d’avui i fins al dia 29, amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona

Concretament, en aquest inici de mes, ha arrencat la programació amb tallers infantils, els dies 2 i 3, amb teatre de titelles en el CEIP Jaime Sanz, amb actualitzacions dels contes de la Caputxeta Roja i Els tres cerditos, per a l’alumnat de primer i segon curs de primària.

El primer taller obert al públic se celebra demà dia 3 en l’edifici sociocultural que la seva temàtica és el “Ús de mòbil en els tràmits administratius”. El diumenge dia 5 tindrà lloc la primera “Volta a peu per la Igualtat” a partir de les 10.00h i amb caràcter benèfic, a favor de l’agrupació local de Creu Roja. El dimecres dia 8 de març es farà lliurament dels premis del Concurs de Fotografia “Dons” el lema de la qual d’enguany ha estat “Dona i sostenibilitat”.

En la programació tampoc falten enguany les exposicions, com la de la Fundació Isonomía titulada “*Sabers de dons”, que es podrà visitar entre els dies 1 i 10 de març en l’IES Alfred *Ayza, per part de l’alumnat. Aquesta mateixa exposició podran visitar-la els alumnes del *CEIP Jaime Sanz en el seu centre educatiu entre els dies 13 i 27 del mes. La mateixa Fundació realitzarà el taller “Sense etiquetis” en el col·legi, per a alumnes i alumnes de quart curs de primària.

El dissabte 11 de març s’ha programat la xerrada sobre “Com parlar sexualitat amb la teva filla i amb el teu fill” impartida per Carmen López Suárez d’https://hijosconexito.com a partir de les 10.30h en l’edifici sociocultural. Del 20 al 21 de març i del 27 al 28 de març s’impartirà, després de l’èxit en edicions anteriors, el taller de defensa personal per a dones adolescent, entre més 16.00h i les 19.00h, en l’edifici sociocultural.
I tancarà la programació el dimecres 29 de març, el Teatre de Caixó, programat per a alumnes de l’institut. “Una programació que pretén abastar i despertar l’interès de diferents trams d’edat” ha destacat la regidora de l’àrea, María Jesús Albiol, indicant la importància de reforçar activitats d’èxit d’edicions anteriors, en combinació amb la programació de nous esdeveniments com la Volta a Peu.

Article anteriorBenicarló prepara un ampli dispositiu de seguretat per a garantir unes Falles sense incidents
Article següentXimo Puig anuncia que el Consell institueix el 3 de març com a Dia de l’Empresa de la Comunitat Valenciana