Inici PEÑÍSCOLA Peníscola es presenta a FITUR com a destinació cinematogràfica de la mà...

Peníscola es presenta a FITUR com a destinació cinematogràfica de la mà de la Spain Film Comission 

175

L’oficina de rodatges del municipi ha formalitzat la seua adhesió a l’agrupació estatal de film offices

Peníscola ha visibilitzat en el marc de la Fira Internacional de Turisme de Madrid, en l’espai destinat per a ciutats plató i turisme cinematogràfic, Fitur Screen, la seua recent adhesió a l’agrupació estatal de film offices, la Spain Film Comission.
La delegació peniscolana ha participat en l’acte de benvinguda a nous associats que ha dut a terme la SFC a l’auditori central d’aquest espai en fira, on s’ha celebrat la implantació de l’entitat en totes les comunitats autònomes.
A l’acte, presidit pel president de la Spain Film Comission, Carlos Rosado, ha assistit la regidora de Turisme de l’Ajuntament de Peníscola, Raquel París, la responsable tècnica de l’àrea, Belén Miguel i la responsable de la Peníscola Film Office, Laura Hidalgo, testimoniant el seu compromís amb els objectius i valors de l’organització, així com la seua aposta per continuar treballant pel projecte Peníscola de Cinema.

Turisme cinematogràfic 
Peníscola, ha dut a terme la presentació de les seues rutes de cinema en Fitur Screen com a exemple d’èxit en matèria de creació de producte turístic basat en els escenaris de rodatge.
Des de 2016 Peníscola compta amb rutes i visites guiades per les principals localitzacions de sèries i pel·lícules, després de l’estrena de la sisena temporada de Game of Thrones, parcialment rodada en la localitat castellonenca.
L’experiència ha sigut molt positiva, s’ha creat producte gastronòmic vinculat a aquesta mena d’experiències, s’han ampliat les rutes des de la seua creació, s’han dut a terme recreacions de rodatges en la població i s’ha posat en valor la marca Peníscola de Cinema en tots els esdeveniments promocionals de la destinació, en col·laboració amb Turisme Comunitat Valenciana.
Per tot això, Peníscola ha compartit experiències amb la resta de films offices estatals, per a continuar avançant en la seua aposta pel turisme vinculat al cinema.
L’àrea de Turisme calcula que més de mig milió de visitants han recorregut els escenaris de pel·lícula a Peníscola, descobrint les anècdotes més curioses de cada rodatge i reconeixent les localitzacions in situ de sèries tan icòniques com El Ministerio del Tiempo, El Barco, El Chiringuito de Pepe o Game of Thrones, així com de pel·lícules com El Cid o Calabuch.